Dočekajte ljeto ponosni i fit! Postignite vitkost uz 20 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Studiu Olistica u Rijeci uz 77% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krenite već sad u borbu protiv suvišnih naslaga! Višak kilograme je lako dobiti i skrivati ih tijekom zime, ali ih je gotovo nemoguće izgubiti do sezone kratkih majica i hlačica. Zato krenite već sad u borbu protiv suvišnih naslaga!

Ponuda uključuje paket od 20 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela.


Paket se sastoji od: 

10 anticelulitnih masaža, 
5 aparativnih limfnih drenaža, 
5 body wrappinga,
Savjetovanje i jelovnik za 14 dana.


Anticelulitna masaža

Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana,nedovoljno kretanje i stil života.

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješvanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

Limfna drenaža

Tretman radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo riješava nakupljenih toksina! Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na taj način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledati će utegnutije i glađe!

Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana, nedovoljno kretanje i stil života.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na telefon: 091/4034801.