[LIKA] Jedan od najduljih i najbržih Zip Line centara Pazi Medo samo na Crnom Jaju! Spust zipline-om + slobodno penjanje za samo 149 kuna! Centar se otvara 23.04.2017!

99 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li ikada sanjali da letite? Sjećate li se osjećaja potpune slobode i uzbuđenja koje ste tada doživjeli? Kažu da kada u snovima letite to znači da se nalazite na vrhu situacije i predstavlja osobni osjećaj kontrole i moći…Na snove ne možemo utjecati ali zato vam možemo pružiti doživljaj koji je najsličniji snovima o letenju.

Dočekali smo i taj dan. Lika je dobila jedan od najduljih i najbržih Zip Line centara u Europi.

Službeno otvorenje Zip Line centra Pazi medo planirano je za 22. i 23. travnja 2017. Fešta će trajati cijeli vikend, a u tu svrhu podijelit ćemo vam 20 besplatnih vožnji za online prijavu!

Nakon tri godine sanjarenja, planiranja, gradnje i testiranja, s ponosom vam najavljujemo službeno otvorenje centra Pazi Medo!

Hrvatska tako dobiva jedan od najduljih (1700m) i najbržih (110kmh) Zip Line centara u Europi. Sam projekt je realiziran uz veliku pomoć i odličnu suradnju udruge „Rudopolje moje“ i Općine Vrhovine.

Puno zaposlenika lokalnih tvrtki je s oduševljenjem prihvatilo ideju i svojim nesebičnim radom pomoglo da se ovakav projekt napokon realizira. Od srca im se svima zahvaljujemo.

A sada je napokon došao i taj trenutak da zezancija službeno počne.