PodržimoNaše

Zar stvarno mislite da je nebo granica? Za PSK Slobodan Pad nebo je tek početak! Padobranski tandem skok uključuje padobranski skok, video snimku, fotke, opremu i diplomu uz 47% popusta!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite se osjećati većima od samoga života? Padobranski sportski klub Slobodan Pad povest će Vas na avanturu života, pokazat će vam što zaista znači osjećaj slobode dok jurite 200km/h, što zaista znači potpuno promijeniti pogled na život!

Pokazat će vam kako je to zaista zaboraviti na sve brige, probleme i aposlutno na sve što nas muči u životu...
A i zar nije to ono što zaista želimo? Mali odmor od svih briga, problema, poslova i svih naših moranja i kompromisa? Dočekat će vas tim izvrsnih instruktora, profesionalnih padobranaca i bit ćete u potpuno sigurnim rukama! Sve što VI morate je uživati u najboljem iskustvu svog života!

Padobranski Tandem Skok predstavlja NAJBRŽI, NAJSIGURNIJI i NAJPOVOLJNIJI način da doživite fenomenalan osjećaj SLOBODNOG PADA, PADOBRANSTVA i 100% ADRENALINA. Skačete sa do 4000 METARA VISINE, nakon čega Vas očekuje do 60 SEKUNDI SLOBODNOG PADA pri BRZINI 200 KM/H.

Kod takvog skoka skačete iz zrakoplova U TANDEMU SA TANDEM PILOTOM, VEZANI ZA TANDEM PILOTA i POSEBAN TANDEM PADOBRAN. Tandem pilot pri cijelom tijeku skoka brine o vašoj sigurnosti i ima nadzor nad svime, Vi kao tandem putnik/ica uživate u cijelom događaju.


Ponuda uključuje:

tandem članarinu s uključenim padobranskim tandemskim skokom (oko 10 min. leta avionom, skok s visine do 2200 m. prilikom kojeg se iskusi do 10 sec. slobodnog pada i do 6 min. leta ispod padobrana),

EXIT snimak trenutnog skoka iz zrakoplova na izlazu sa cca 10 digitalnih fotografija i video snimak u trajanju od cca 15 sec.,

diplomu za uspješno izveden padobranski tandem skok,

korištenje opreme je uključeno u članarinu.


Adresa pružanja usluge:

Varaždin ili neki drugi aerodrom u blizini.

7 dana nakon ponude bit će poslan mail sa linkom za rezervaciju skoka.

Skokovi će se moći napraviti u unaprijed definiranim terminima u period od 1.6. do 7.7.2013

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili tehničkih poteškoća, termin skoka se prebacuje na drugi termin prema dogovoru.

Prije skoka potrebno je ispuniti i potpisati pristupnicu klubu i uvjete pod kojima se izvodi padobranski tandem skok (potrebno je biti u zadovoljavajućem zdravstvenom stanju, bez srčanih i sličnih problema)

Napomena: osobe teže od 80kg plaćaju doplatu u iznosu od 200kn, max. dozvoljena težina je 100kg ,ako ste teži, kontaktirajte PSK Slobodan pad

NIKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO nije potrebno, NE MORATE PROLAZITI liječnički pregled i NEMA POHAĐANJA dugotrajnog tečaja ili obuke. U SAMO 15 MINUTA PRIPREME ste spremni za svoju, vrlo vjerojatno, najveću avanturu u životu.

Što vam treba za padobranski tandem skok?

Generalno ništa,budite odjeveni u sportsku odjeću i svakako imajte na nogama zatvorenu obuću kao npr. tenisice, sve ostalo ćete dobiti kod od i od nas ... i da ... ponesite sa sobom dobre volje i pozitivne energije :)