LUKSUZNO LJETOVANJE U OREBIĆU!!! 8 dana u Hotelu Villa Antonio**** uz 7 noćenja sa doručkom ili polupansionom uz organiziran prijevoz 24.06.-01.07.17. za samo 2099 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[SVIJET PUTOVANJA] Neponovljiv odmor u neposrednoj blizini nedirnute i prirodno čiste obale hrvatskog Jadrana! Polazak iz Zagreba 24.06.17. s Autobusnog kolodvora u 01:00h!

LJETOVANJE U OREBIĆU 8 dana/ 7 polupansiona s organiziranim prijevozom

Termin putovanja: 

24.06. - 01.07.2017.          

Hotel Villa Antonio se nalazi u blizini sela Postup na jugu poluotoka Pelješca, usred vinograda na brijegu i u neposrednoj blizini nedirnute i prirodno čiste obale hrvatskog Jadrana. Iz pansiona se pruža pogled na Orebić i Korčulu. Pansion ima pogled na vinograde i u neposrednoj je blizini pješčanih plaža i sela Viganj, koje je najbolja destinacija za profesionalno surfanje. Osim netaknute prirode i ugodnih domaćina, uživati ćete i u klimatiziranim sobama sa wi-fi pristupom internetu.

1. dan 24.06. – subota ZAGREB – OREBIĆ

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 01:00. Slijedi vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja putem radi odmora. Po dolasku na Pelješac, smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2. – 7. dan OREBIĆ/PELJEŠAC

Slobodno vrijeme za odmor i zabavu po vlastitom izboru. Usluga polupansion.

8. dan. 30.07. - subota    OREBIĆ – ZAGREB 

Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Hrvatskoj. Vožnja uz kraće pauze za odmor i osvježenje. Dolazak u Zagreb očekuje se u kasnijim večernjim satima.