Smjestite se u vrhunski boutique Valamar Riviera hotel**** na starogradskoj rivi u Poreču. Hotel je namijenjen za odrasle osobe te gosti moraju imati najmanje 16 godina! Prije nego kliknete kupi izaberite između 2 opcije u terminima 17.-29.04.17. i 01.-13.05.17. ili 13.-26.05.17. !


Ponuda uključuje: 
3 dana uz 2 noćenja u sobi classic + bogati buffet doručak i večera + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.Uključena jedna večera (drugi dan boravka) za 2 osobe u a la carte "Spinnaker" restoranu (riblji menu).

Riječ je o jednom od najotmjenijih hotela u Hrvatskoj i dobitniku prestižne nagrade organizacije World Travel Award za 2013., 2014., 2015. i 2016. godinu u kategoriji „najboljeg hrvatskog boutique hotela“, koji kao prvi hotel namijenjen samo odraslima u našem portfelju predstavlja pravo utočište za parove.


Gastro iskustvo koje ćete pamtiti očekuje vas u otmjenom hotelu Valamar Riviera u Poreču. Hotelski bife show cooking restoran uz bogatu ponudu doručka i večere nudi i čaroliju doručka posluženog na terasi ili u à la carte restoranu Spinnaker gdje vas čeka paleta delicija od najsvježijih lokalnih namirnica. Posebnost u ponudi ovog restorana s prekrasnom terasom i pogledom na more je “fine dine” večera koja u četiri slijeda nudi mediteranske i morske specijalitete kreativnog chefa kuhinje i opojna istarska vina. U hotelu su još i lounge bar s terasom, Skipper bar, te Parentino wine bar obližnje Valamar Ville Parentino smješten na samoj rivi, koji vam nudi vrhunsku okrepu.


U ponudu je uključena Classic soba koja sadrži: 
pogled na stari grad; bračni ili odvojeni kreveti; max. 2 osobe; kupaonica s tušem / kadom; klimatizacija / grijanje; aparat za čaj / kavu; detektori dima; dodatni higijenski i kozmetički pribor na upit; glačalo i daska za glačanje; mini bar; mogućnost izbora jastuka(perje, spužva, anatomski i sl.); sušilo za kosu; telefon s izravnim biranjem; utičnice 220 V; vrsta poda: parket