Novoizgrađeni i vrhunsko opremljeni hotel smješten je istočno od centra Vodica do kojeg treba 10min ugodne šetnje uz pogled na more! Prije nego kliknete kupi izaberite između 2 opcije u terminima 10.-25.04.17. i 01.-06.05.17. ili 06.-10.05.17.!


Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi pogled more + bogati buffet doručak + besplatan parking u garaži, sve za 2 osobe. Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeću pogodnost: korištenje mini gym.  


Smješten istočno od centra poznatog turističkog središta Vodica, uz obalu mora, Hotel Miramare privući će Vas svojom elegancijom i šarmom. Vrhunski opremljen, novoizgrađeni Hotel Miramare odiše udobnošću i luksuzom.

U prekrasnom ambijentu restorana hotela uživat ćete u ukusnim obrocima koje s posebnom pažnjom pripremamo za Vas. Restoran raspolaže sa sto sjedećih mjesta. Ujutro Vas čeka bogat buffet doručak. Naš a la carte restoran otvoren je od 12:00 - 23:00.


Moderno uređen aperitiv bar hotela pružit će Vam mir za popodnevno uživanje uz vrhunsku talijansku kavu, kvalitetna vina, koktele i razna druga pića i napitke.Na raspolaganju Vam je trideset unutarnjih sjedećih mjesta i pedeset sjedećih mjesta na prostranoj terasi s pogledom na bazen i plažu u blizini hotela.

Prekrasan bazen sa kristalno čistom vodom pravo je mjesto za opustiti se. Ugodno se ispružite na ležaljci uz hladno piće. Kad je sunce prejako zaklonite se ispod suncobrana. Gostima su na raspolaganju posebni zeleni ručnici za korištenje na bazenu.