[ZADAR] Salon za masažu Studio Jelly i Crno Jaje nude Vam super ponudu za opuštanje! Aromamasaža cijelog tijela (60 min), Klasična masaža (60 min) ili Parcijalna masaža (45 min) već od 59kn!

35 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se i riješite stresa, napetosti i bolova uz masaže Salona za masažu Studio Jelly iz Zadra! Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije: Aromamasaže (cijelog tijela), Klasične masaže (cijelog tijela - sportska, medicinska, terapeutska-opuštajuća) ili Parcijalne masaže (leđe, noge..)! Kupon vrijedi do 07.07.2017.!

Ponuda uključuje: Salon za masažu Studio Jelly, Zadar - 3 masaže

Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije:

Opcija 1: Aromamasaža (cijelog tijela) 60 min 

Opcija 2: Klasična masaža (cijelog tijela - sportska, medicinska, terapeutska-opuštajuća) 60 min 

Opcija 3: Parcijalne masaže (leđa, noge...) 45 min 

"Masaža je odlično preventivno liječenje, važno za održavanje zdravlja i kondicije. U današnje vrijeme, ljudi svih starosnih dobi se svi više okreću prirodnim terapijama kao načinu da se osjećaju dobro kao sredstvu koje će im omogućiti zdrav, sretan i harmoničan život, lišen prisustva bolesti gljivične"

Masaža je drevno isceliteljsko umijeće koje ima izvanredno koristan učinak na SVE tjelesne sisteme, od kojih ćemo Vama naglasiti u daljem tekstu o masaži. 

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Nervni sistem je podložan dubokom utjecaju primjene masaže. Efekti masaže mogu da budu umirujući i sedativni, pružajući olakšanje kod nervne razdražljivosti. Poremećaji kao što su nesanica, napetost, glavobolje i ostala stanja izazvana stresom, reagiraju na iscjeliteljsku moć dodira kojim se mir i harmonija vraćaju u uznemireni um. Alternativno, efekti masaže na nerve mogu biti i stimulativni, dovodeći do povećanja aktivnosti mišića, krvnih sudova sam žlijezda. Njena vrijednost polukružno slučajevima letargije sam zamora je neprocjenjiva.