PodržimoNaše

Festival čokolade u srcu Slovenije! Jednodnevni izlet 23.04.2017. na festival čokolade, posjet Radovljici i Bledu uz turističkog pratitelja za samo 149kn/osobi! Polazak iz Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijeni za 149 kuna uključen je prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu, posjet Radovljici i Bledu, licenciranog turističkog pratitelja, jamčevino osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije i troškove organizacije!

PROGRAM PUTA

Polazak autobusa u 7:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje u smjeru graničnog prijelaza Bregana te dalje kroz Dolenjsku prema Gorenjskoj Sloveniji. Dolazak u BLED, najljepše i najpoznatije slovensko jezero. Slobodno vrijeme za šetnju, odlazak na Bledski grad ili vožnja bledskom pletnom, tradicionalnim čamcem, na Bledski otok uz posjet baroknoj crkvi sv. Marije s odlično sačuvanim freskama te prilikom da zazvonite za sreću i ispunjenje želja! Mi preporučamo da svakako kušate tradicionalnu bledsku slasticu – kremnu rezinu! U dogovoreno vrijeme odlazak u slovenski gradić Radovljica, čarobno i bajkovito mjesto prepuno šarmantnih uličica i starih, vrlo vjerno restauriranih kuća koje nalikuju na kazališne kulise. Stari grad Radovljica jedna je od najbolje očuvanih gradskih struktura u Sloveniji, a svaki njegov kutak odiše poviješću i priča zanimljive priče iz prošlosti. Ovaj vikend u Radovljici održava se poznati FESTIVAL ČOKOLADE na kojem će svoje slatke proizvode predstaviti proizvođači čokolade iz Slovenije, kao i oni iz inozemstva! Svi čokoladni proizvodi mogu se degustirati, a one koji Vam se najviše svide svojim ukusom, možete i kupiti te ponijeti kao suvenir. Radovljica je poznata i po dugoj tradiciji izrade medenjaka i licitarskih srca. Na gradskom trgu Linhart nalazi se restoran Licitar koji svojim originalnim izgledom i duhom srednjovjekovne gostionice svakog svog gosta vraća u nekadašnji život Radovljice. U podrumu gostionice nalazi se mini tvornica licitara, drevnog suvenira ovog gradića, a od nasmijanih majstora možete uživo naučiti izraditi licitar ili ga jednostavno kupiti kao tradicionalni suvenir! 


Za razgled Muzeja i radionice Licitar obavezna prijava u agenciji. Isto tako preporučamo i posjet Muzeju pčelarstva, koji svojim posjetiteljima priča o pčelama, proizvodnji iz davnina, ali i današnjem tretmanu hranjivih i ljekovitih pčelinjih proizvoda. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto dolaska je predviđen u večernjim satima.