[RIJEKA] Ljeto je blizu! Postignite vitkost uz čak 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Studiu Olistica uz 77% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krajnje je vrijeme da krenete u borbu protiv suvišnih naslaga! Uz 30 intenzivnih tretmana postignite maksimalni učinak te otopite masne naslage jer još nije kasno!!!

Ponuda uključuje paket od 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela.


Paket se sastoji od: 

10 anticelulitnih ručnih masaža prirodnim uljima na bazi borovice, cimeta, timjana, kadulje, smreke i sandalovine (30 min)
10 body wrappinga (60 min)
5 aparativnih limfnih drenaža (45 min)
5 RF radiofrekvencija

Anticelulitna masaža

Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana,nedovoljno kretanje i stil života.

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješvanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

Limfna drenaža

Tretman radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo riješava nakupljenih toksina! Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na taj način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledati će utegnutije i glađe!

Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana, nedovoljno kretanje i stil života.