1. Svibanj u Hotelu Le Méridien Lav 5* u Splitu! 3 dana/2 noćenja s doručkom u sobi s pogledom na more, wellness, spa voucher, sve za 2 osobe + smještaj za 2 djece do 12 g., samo 1999kn!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Le Méridien Lav 5* smješten je uz netaknutu obalu Jadranskog mora smaragdno zelene boje, nedaleko od Splita. Jedinstveno hotelsko okruženje uz najekskluzivniji wellness i spa centar u okolici nudi savršenu bazu za odmor i opuštanje. U ponudu je uključen besplatan parking i WI-FI!

Hotel Le Méridien Lav

Hotel Le Méridian Lav 5* smješten je odmah uz morsku obalu i udaljen samo 15 minuta autom od centra Splita. Idealna je polazišna točka za istraživanje Dalmacije, ali i sigurna luka za one željne odmora i opuštanja u luksuznom okruženju okupanom suncem. 

Stimulirajte osjetila u Dioklecijanovom spa centru s morem u pozadini, ili doživite beskonačan bazen i skrovitu privatnu plažu. Što god radite, radite s duhom uz pogled na more.

Sobe

Iskusite opuštajući ambijent soba u hotelu Le Méridien Lav Split uz prekrasan, panoramski pogled na Jadransko more. Sve sobe su klimatizirane i opremljene izvanrednim i udobnim namještajem te luksuznom kupaonicom, a imaju i LCD TV, Mini bar, Sef u sobi, WI-FI.

Restorani i kafići

U Hotelu Le Méridien Lav možete uživati u vrhunskoj hrvatskoj i mediteranskoj, ali i svjetskoj hrani. Ekskluzivni Restoran Conlemani nudi vrhunske delicije bazirane na Talijanskoj kuhinji, Buffet Restoran Spalatum za Vas svakog dana sprema specijalitete u kojima možete uživati uz predivan pogled na more. 

Wellness

Najeksplozivniji Spa i wellness centar u Splitu i Hrvatskoj prostire se na 2,500 metara kvadratnih modernog, luksuznog prostora sa sobama za tretmane, prostorijama za relaksaciju te fitness centrom. Opustite se s više od 70 tretmana na ponudi koji vam garantiraju opušten um i zdravo tijelo.

Spa nudi devet soba za tretmane, vanjski infinity bazen, unutarnji bazen, lounge bazen, tri rimske kupelji, finsku saunu te jacuzzi.

Zabava i sport 

Le Méridien Lav raspolaže sa 4 teniska terena. Osim u tenisu možete uživati i u fitnessu u ekskluzivom fitness centru ili šetnji uz more duž suncem okupane obale. 

Za Vaše klince tu je Family Kids Klub gdje se mogu igrati i družiti uz nadzor našeg školovanog osoblja. 

Split

Prošećite slikovitim uličicama i kamenim kućama koje su tipične za tradicionalne dalmatinske gradove. Započnite otkriće ovog prekrasnog grada iz Dioklecijanove palače, lutajući u tami njegovih konstrukcija, zatim se ponovno prošetajte na Rivi – splitskom omiljenom okupljalištu, idealnom mjestu za razgovor uz šalicu kave.

Otkrijte odakle hrana dolazi prije negoli nađe svoj put do lonaca i tava splitskih bistroa i konoba, zatim istražite splitsku tržnicu – Pazar. Pomiješajte se s mještanima i iskusite pravi mediteranski temperament.