Crno Jaje i Papageno Tours vode Vas u Vojvodinu - BAČKI MONOŠTOR - PODUNAVLJE - SOMBOR - PETROVARADIN 28.04.-01.05.17.! 4 dana/3 noćenja uz objede, izlete, prijevoz za samo 1599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključen i objed u Suzi (fiš-paprikaš), 2 noćenja sa oblinim doručkom u Bačkom Monoštru, objed na čardi na izletu rezervatom Gornjeg Podunavlja, izlet brodom Velikim Bačkim kanalom, 1 noćenje u hotelu u Petrovaradinu, objed, večera i doručak u Tekijama..

Seniorska sekcija i SDI sekcija

DRUŠTVENO – PLANINARSKI IZLET RODNIM KRAJEM BANA J. JELAČIĆA

BAČKI MONOŠTOR – PODUNAVLJE – SOMBOR – PETROVARADIN


28. TRAVANJ – 01. SVIBANJ 2017.

Dragi planinari!

Pridružite se ovom izletu potpune opuštenosti, novih spoznaja, druženja sa Banačanima i Sremcima, ugodnim pješačkim turama, uživanju u šokačkoj tradiciji i običajima. Pođite s nama! Nećete požaliti!

28. TRAVANJ 2017.    06.30 h polazak sa Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 501-505)

CERNIK

Odmor. Razgledavanje rasadnika hrvatskog prosvjetiteljstva franjevačkog samostana i barokne crkve Sv. Petra (1774.g.). Obilazak Muzeja Biblije i arheoloških iskopina iz SV. Zemlje.

BARANJA (SUZA)

Odmor za objed u čardi Kovač (fiš paprikaš)

SOMBOR I BAČKI MONOŠTAR

Smještaj u Bačkom Monoštru koji je drevno podunavsko naselje šokačkih Hrvata. Zove se i selo na 7 Dunava jer je okružen dunavskim rukavcima i kanalima s puno šuma i divljači. Razgledavanje zelenilom najbogatijeg grada u Europi (128 kn drvoreda).

Večernji ugođaj uz pjesmu ''U tem Somboru''.

29. TRAVANJ 2017.  GORNJE PODUNAVLJE I VELIKI BAČKI KANAL

Obilazak zaštićenog rezervata prirode Gornje Podunavlje. Obilazak brodom Velikog Bačkog kanala (dio Bački Monoštar – Sombor). Objed (smuđ) kod brodske prevodnice na Dunavu kod Bezdana (čarda Šebešfok). Razgled brodske prevodnice. Nastavak razgleda grada Sombora u popodnevnim satima. Razgled etno kuće Mali Bodrog.

30. TRAVANJ 2017. BAČ – PETROVARADIN – TEKIJE

Razgled drevnog samostana u Baču. Smještaj u hotel u Petrovaradinu. Razgled Petrovaradinske tvrđave, crkve Sv. Jurja ( crkva krštenja bana Jelačića), posjet svetištu Tekije. Objed i večera predviđeni su u konačištu svetišta Majke Božje Snježne.

01. SVIBANJ 2017.  SREMSKI KARLOVCI I FRUŠKOGORSKI MANASTIRI

Doručak. Razgled Saborne crkve i Kapele mira u Sremskim Karlovcima. Obilazak fruškogorskih manastira Krušedol, Novo Hopovo i Jazak.