GUŠTAJTE U VODICAMA ili PIROVCU! 3 dana odmora uz 2 noćenja za 2 osobe u mobilnim kućicama u AC Imperial VODICE ili AC Miran PIROVAC po super povoljnoj cijeni!!!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između Mobilnih kućica u Autokampu Imperial u atraktivnim Vodicama ili Mobilnih kućica u Autokampu Hotela Miran*** u Pirovcu u terminima: 14.04.-06.05.17. ili 07.05.-03.06.17.! Za 01.05. u Opciji 1 nema više mobilnih kućica već samo apartmana!

Kamp IMPERIAL

   Netaknuta priroda i razvedena obala Jadranskog mora čine Hrvatsku jednom od najpoželjnijih destinacija za kampiranje. Popularna turistička destinacija na Jadranu, Vodice, te blizina atraktivnih hrvatskih otoka osiguravaju svim kampistima u Kampu IMPERIAL idiličnu lokaciju za kampiranje i opuštanje, istraživanje hrvatske obale, te sadržajno i rekreacijski bogat godišnji odmor.

U Vodicama, gradu nadaleko poznatom kao grad koji živi za i od turizma, među brojnim zabavno-ugostiteljskim sadržajima sigurno ćete pronaći one koji će upotpuniti i obogatiti Vaš boravak!

   RIVIJERA Kamp IMPERIAL Vodice smješten je u neposrednoj blizini Hotela IMPERIAL i šljunčane plaže, u mirnom okruženju borove šume. Kamp je kategoriziran s tri zvjezdice i raspolaže sa 145 parcela koje mogu primiti do 400 kampista. Svim ljubiteljima prirode, koji vole udobnost i praktičnost kućnog ambijenta, Kamp nudi smještaj u mobilnim kućicama. Osamnaest modernih, suvremeno opremljenih mobilnih kućica predviđeno je za četiri, odnosno najviše šest ljudi po kućici. Mobilne kućice danas predstavljaju najmoderniji oblik smještaja u kampovima jer pružaju iznimnu udobnost boravljenja, dok istovremeno ne uskraćuju brojne prednosti i ljepote suživota s prirodom.

    Mobilne kućice u Kampu IMPERIAL zauzimaju površinu od 24 m², a opremljene su malom kuhinjom s hladnjakom i plinskim kuhalom na četiri ploče, malom blagovaonicom, malom dnevnom sobom s klupom na razvlačenje, sobom s bračnim krevetom (135cmx190cm) i sobom s dva zasebna kreveta (70cmx90cm).

    Svaka kućica u ponudi uključuje klima-uređaj, TV, tuš kabinu, te zaseban WC. Osim toga, gosti Kampa i mobilnih kućica imaju mogućnost odmaranja i uživanja na natkrivenoj terasi s vrtnom garniturom veličine 10m².

   Svi posjetitelji Kampa IMPERIAL imaju na raspolaganju rasvjetu, električne priključke, toplu i hladnu vodu, sanitarni blok, te praonicu. Dobra zabava i rekreacija zajamčena je na obližnjim teniskim terenima, odbojkaškim terenima i u fitness centru, dok će one najmlađe posebno razveseliti dječje igralište.

Priuštite si nezaboravan odmor u prirodi. Kampirajte u RIVIJERA Kampu IMPERIAL u Vodicama!


KAMP KUĆICE

18 mobilnih kućica

broj osoba 4+2

1 soba bračni krevet

1 soba 2x krevet za jednu osobu

kuhinja s dnevnim boravkom

terasa s kutnom garniturom

kupaonica

zaseban WC

TV

klima-uređaj

korištenje svih usluga hotela


AUTO KAMP 

145 parcela 

18 kamp kućica 

sanitarni sklop 

praonica 

električni priključci 

priključci za vodu 

teniski tereni teren za odbojku 

dječje igralište 

korištenje svih usluga hotela


Autokamp MIRAN smješten je u mirnom  pirovačkom zaljevu, nadomak Hotela MIRAN i šljunčane plaže. 

Mobilne kućice danas predstavljaju    najsuvremeniji oblik smještaja u kampovima. Premda su opremljene gotovo poput vikendica, ne uskraćuju važne prednosti i užitke suživota s prirodom.

Oslobodite se stresa!!!