Sportska natjecanja u Zadru i smještaj u Villi Plat od 21.04.-.09.05.'17 uz 2 ili 3 polupansiona, korištenje grijanog bazena, jednodnevno korištenje Adrenalinskog parka, sve za 2 osobe već od 749kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povodom trkačkih manifestacija Zadar Night Run, Zadar Outdoor festival i Wings for Life World Run Villa Plat daje popust svim svojim gostima od 21.04 do 09.05.2017!

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, sedam km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti.


Pozivamo vas da se opustite i uživate u vašem dragocjenom odmoru u vili s ekskluzivnim apartmanima različitih veličina i tipova, s prekrasnim pogledom na more, uz bazen površine 90m² obložen plavim mozaik pločicama. 


Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. 


Osoblje vile vam je uvijek na raspolaganju za dodatne zahtjeve i usluge kako bi vam osiguralo ugodan boravak. Po izboru, gostima nudimo doručak, uz organsko voće i povrće koje uzgajamo u svom vrtu.

 Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje grijanog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena, jednodnevno korištenje Adrenalinskog parka koji se nalazi udaljen 500 m za 90,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) sa rukavicama neovisno o razini na koju idu, jednodnevno korištenje Paintball-a koji se nalazi udaljen 500 m za 200,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) - minimum 4 osobe sa full opremom i 200 kuglica po osobi.

Više o sportskim natjecanjima u Zadru: Zadar Night Run, Zadar Outdoor festival i Wings for Life