[SELCE] Odmor na Kvarneru! 1 ili 2 polupansiona + piće dobrodošlice u Pansionu Selce za 2 osobe 19.05.-17.06.'17. već od 319kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 1 ili 2 noćenja za dvoje na bazi polupansiona već od 319kn! Jedno dijete do 10 godina smještaj na pomoćnom krevetu GRATIS!

Pansion Selce nalazi se na samoj obali mora, 100 m od centra, a 30 m od glavne plaže. Unutar njega, uz sobe, nalazi se pansionski restoran, a la carte restoran i caffe bar. Sobe su opremljene klima uređajima i bežičnim internetom.

U sobe je dopušteno voditi i pse, uz naknadu. U blizini Pansiona Selce nalazi se plaža za pse. Pošto se objekt nalazi na samoj šetnici, uz neposrednu blizinu mora, nema parkirnih mjesta u sklopu samog pansiona.

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe.

Rivijera Crikvenica

Rivijera Crikvenica je na jednom od najslikovitijih dijelova Jadranske obale, u samom središtu Kvarnerskog zaljeva. Obuhvaća niz malih, šarmantnih i pitoresknih turističkih mjesta : Crikvenica, Selce, Dramalj i Jadranovo. Raznolikost prirodnih krajolika, od morskoga dijela preko zelenog zaleđa obližnje Vinodolske doline, do kontinentalnog šumskog predjela, čini Rivijeru Crikvenica posebnom i privlačnom turističkom destinacijom. Upravo ugodna mediteranska klima s toplim suhim ljetima i blagim zimama, tradicija te gostoljubivi stanovnici čine prepoznatljiv turistički proizvod ove regije. Blizina zračne luke na otoku Krku, morske luke Rijeka te dobra cestovna i željeznička povezanost sa srednjom Europom bile su važne pretpostavke za rani razvoj turizma, koji na području današnje Rivijere Crikvenica ima tradiciju dužu od stotinu godina.