Po prvi puta u Puli!!! Nahranite Vašu kosu u Hair studiu Experience uz brazilsko feniranje keratinom za samo 749kn! Kupon je iskoristiv do 05.06.2017.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Drage žene omogućite si deluxe tretman za Vašu kosu - Brazilski tretman keratinom koji je jednostavno najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svijetu!!! Isprobajte i uvjerite se same ;:)


Hair Studio EXPERIENCE

Moderno opremljeni Frizerski salon, koji se nalazi u poslovnoj zgradi u Puli, Sijana na adresi Divkovićeva 2/c. Usluge koje nude su namjenjene svima i muškarcima i ženama, koji su spremni i odlučni da za svoju kosu i svoj izgled požele nešto novo. Višegodišnje iskustvo u njihovom poslu dovelo ih je na razinu da imamo ili se barem trude imati zadovoljne klijente koji se iznova vraćaju i koji su zadovoljni pruženom uslugom.

S obzirom na iskustvo koje je stečeno još tamo iz davnih početaka tj. školskih dana, pa rada za druge više od 5 godina i konačno samostalnog obavljanja frizerskih usluga koje je započelo još tamo od 07.06.2010. i uz sve položene ispite, a kao glavni navode Majstorski ispit, pa sve do razno raznih seminara, uvijek im je cilj bio jedan i težili su samo tome, a to je da imaju zadovoljne korisnike koji će biti zadovoljni njihovom uslugom i preporučiti ih drugima.

 

Brazilski tretman keratinom je jednostavno najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svijetu. Ovo je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamjenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih kemijskih procesa. 

Hair studio-EXPERIENCE-u svojoj širokoj ponudi sadrži i "poklon bon" koji je idealan za (godišnjicu, rođendane, svadbe..)