Savršen odmor u Italiji! 2 ili 5 noćenja u Classic sobi u Relais Corte Cavalli na jezeru Garda, doručak, 1 večera uz 5 noćenja, SPA Centar, najam bicikla, sve za 2 osobe do 08.07.17. već od 1147kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Između 3 pitoreskne provincije, Mantue, Verone in Brescie, smjestio se je hotel Relais Corte Cavalli, kao odlična ishodišna točka za posjet brojnim kulturnim, umjetničkim i prirodnim zanimljivostima. Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 2 ili 5 noćenja (uz 1 večeru) s doručkom za 2 osobe u Classic sobi!

Relais Corte Cavalli sastavljaju zgrade u seljačkom duhu, postavljene oko glavne zgrade; a sam hotel je najstarija zgrada u mjestašcu Ponti sul Mincio. 

Između 3 pitoreskne provincije, Mantue, Verone in Brescie, smjestio se je hotel Relais Corte Cavalli,  kao odlična ishodišna točka za posjet brojnim kulturnim, umjetničkim i prirodnim zanimljivostima. 

Posjetite ovu prekrasnu lokaciju i uživajte u romantičnom odmoru blizu čarobnog Gardskog jezera!

SMJEŠTAJ:

Sobe su udobne, opremljene sa svim osnovnim potrepštinama. Svijetao dekor i profinjena atmosfera će Vas svakako napuniti mirom i opustiti i definitivno su odličan izbor za odmor bez odricanja! 

Unutarnje dvorište hotela je ugodno mjesto za druženja na otvorenom. Vrtovi sa svojim raznolikim raslinjem i izvornim stilom bogate strukturu ove jedinstvene i iznimno spokojne okolice. 

U blizini hotela se nalaze brojne atrakcije i zabavni parkovi, među kojima je najpoznatiji zasigurno Gardaland, nalazi se dobrih 10 kilometara od hotela. 

Možda ćete poželjeti posjetiti i romantičnu Veronu: dobrih 30 km udaljen gradić vas neće ostaviti ravnodušnima.

Jeste li znali? 

....da je Gardaland zabavni park smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji, otvoren 1975. godine, te danas broji preko 2,8 milijuna posjetitelja godišnje. Trenutno sadrži 6 velikih "Roller Coastera" (Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure,Orto Bruco, Mammut,Fuga da Atlantide i Ra