Uživanje u srcu Gorskog kotara! 3 dana/2 noćenja sa doručkom uz večeru u 3 slijeda uz autohtone goranske specijalitete za 2 osobe u Hotelu Breza 3* za samo 649kn! Kupon je iskoristiv do 15.07.17.!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite i uvjerite se u ljepotu Ravne Gore i Gorskog kotara! Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i guštajte "po goranski" uz odličnu domaću hranu, piće, udobne sobe, fitness i wellness... Sve to za Vas, Vašu djecu ali i za poslovne partnere, team building, sportske susrete ili za vesela druženja, svadbe... ,)


Hotel "Breza" je smješten u Ravnoj Gori u samom srcu Gorskog kotara. 

Ravna Gora nalazi se na pola puta između Rijeke i Zagreba (30 minuta vožnje autocestom). Prekrasno mjesto smješteno na 800 metara nadmorske visine pruža nevjerojatne mogućnosti za aktivan odmor i sportske pripreme. Uz 100 km biciklističkih staza, tu je i vrlo moderna četveropružna kuglana, novoizgrađeno sanjkalište sa trakom za uspinjanje, beskrajne staze za skijaško trčanje sa mogućnošću najma trenera i opreme.

Odmah po dolasku oduševit će vas gostoljubivost domaćina koji će vas ugostiti u predivnom bistrou i restoranu. U toplo uređenom restoranu koji može primiti stotinu ljudi, uživajte u pravim goranskim delicijama: domaćem kupusu, kobasicama, krvavicama, koljenici, nezaboravnom goranskom krumpiru, a domaća krepka juha dat će vam dovoljno energije za uživanje u sportovima. Veganima i vegetarijancima dopast će se veliki izbor vrganja i ostalih gljiva po kojima je ovaj kraj poznat. Obavezno probajte slasni lovački gulaš sa njokima ili domaće rezance sa četiri vrste sira. Svjež, oštar gorski zrak probudit će Vam apetit; isprobajte sve ili barem od svega po malo. Moguće je organiziranje svadbenih svečanosti i dječjih rođendana uz prigodan jelovnik i animatora.

Ljubitelji sporta u Brezi dolaze na svoje: sanjkanje i skijanje zimi a u proljeće, ljeto i jesen šetnja prirodom, nogomet na velikom igralištu ili odlično opremljena teretana razlozi su zbog kojih u "Brezi" možete susresti i poznata sportska imena.

Mislite li da je Jakov Fak slučajno baš ovo mjesto izabrao za svoju trening bazu? Česti gosti su i nogometaši koji ovamo dolaze na pripreme. A "Brezu" je otkrio i legendarni Ćiro Blažević. Na dohvat ruke su Vam skijališta i sanjkališta gdje možete iznajmiti sanjke ukoliko niste vrstan skijaš. Obratite li se vlasnicima Breze rado će Vam organizirati rekreacijski izlet a po želji i team building za Vašu ekipu.

Nježniji spol vjerojatno će radije odabrati predivan wellness centar sa masažom, spa tretmanima i saunom ili će otići u frizerski salon uljepšati se nakon napornog dana provedenog u teretani.

Želite li učiniti još nešto za svoje zdravlje? Prošećite! Posjetite Crkvu Svete Terezije Avilske ili uživajte u ljepotama Frankopanskog dvorca. Postanite dio Svijeta i protegnite korak po 15. meridijanu na kojem je Ravna Gora smještena.

A kada Vas svlada umor ne očajavajte. "Breza" nudi i smještaj u lijepo uređenim sobama ili apartmanu. Sve sobe imaju kupaonice, satelitski i zemaljski TV program, telefon i internet. Ne sumnjamo da će Vam to trebati nakon dana provedenog na svježem goranskom zraku. Ovdje san brzo dolazi na oči ;)