PodržimoNaše

[PAG] Wellness opuštanje u Hotelu Luna 4*! 3 dana uz 2 noćenja, bogati buffet doručak i večera, piće dobrodošlice, korištenje bazena i saune ...za dvoje po super cijeni!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci Crnog Jaja ostvaruju i pravo na neograničeno korištenje bazena, sauna, parnih kupelji i fitness dvorane! Jedno dijete do navršenih 7 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za termin od 30.04.17. do 31.05.17.!

LUNA Hotel je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora. Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park. Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.Hotel ima prekrasnu plažu s kapacitetom od 250 gostiju, dva bazena (vanjski i unutarnji), četiri saune (bio, turska, finska i blatna kupelj), wellness, dva bara (cocktail i lobby bar) i dva restorana (pansionski & A’ la carte). 

Na površini od 1.200 m2, Insula Salus Wellness & Spa nudi sve što Vam je potrebno da obnovite snagu i povratite energiju. Svi najčišći i najrjeđi proizvodi i usluge uključeni su u ponudu Insula Salus centra. Insula Salus Vas uvodi u očaravajući i zavodljiv svijet zdravlja, bilo da se odlučite na opuštajuću masažu ili cjelovit personalizirani beauty tretman.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 091 223 1241 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije isključivo na e-mail: sales@luna-hotel.hr, uz KOD i ID kupona.