[KRK] 3 ili 4 noćenja u apartmanu s balkonom ili terasom u Villi Lidia 4* kraj Dobrinja, piće dobrodošlice, neograničeno korištenje vanjskog bazena (ovisi o vremenskim uvjetima ), već od 1569 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vila Lidia **** smještena u zaljevu Soline, na otoku Krku omogućuje Vam prepuštanje uživanju u ruralnom ambijentu, tek malo dalje od vreve najturističkijih mjesta na otoku!

>


Najam jedrilice s popustom od 30 % - na upit.

Dodatne pogodnosti: besplatan internet; neograničeno korištenje vanjskog bazena (ovisi o vremenskim uvjetima); besplatan parking.

Opis apartmana

Ova moderno opremljena vila pruža i više od očekivanog, a uz svoju visoku razinu opremljenosti garantira i opuštanje u svježini prirode, u kraju s dušom i karakterom.

Apartmani se sastoje od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka sa kaučem na razvlačenje, kupaone i balkona ili terase. 

Apartmani su klimatizirani, a sa gornjih katova se pruža pogled na more te Crikveničku rivijeru. 

Gostima je na raspolaganju i prostrana sunčana terasa s vanjskim bazenom i pripadajućim ležaljkama, te korištenje roštilja.


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail vila.cizici@gmail.com ili na mobitel 095 8242 435, uz KOD i ID kupona po primitku kupona, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona.