Wellness i hedonizam u Sarajevu! 3 dana za 2 osobe u superior sobama sa francuskim ležajem uz doručak, korištenje bazena, infra crvene saune i fitnessa u Hotelu Sarajevo**** za samo 1539 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za djecu od 12 godina nije potrebna doplata ukoliko koriste istu sobu sa roditeljima! Cijena također uključuje boravišnu pristojbu i osiguranje!

Hotel Sarajevo**** raspolaže sa 66 luksuzno opremljenih soba i 3 apartmana. Sve sobe su opremljene tako da sigurno zadovoljavaju visoke europske i svjetske standarde u hotelijerstvu.

Posebno izdvajamo prekrasan botanički vrt koja će vam pružiti trenutke odmora za dušu i oči. Poslije napornog dana možete se odmoriti u finskom ili turskom kupatilu, rekreirati u hotelskom bazenu ili trim kabinetu. Za potpuno opuštanje tu je salon za masažu, solarij, frizerski salon i relax sala.


    
U slučaju da više volite odmor uz dobru hranu i koju čašu kvalitetnog bosanskog vina, preporučujemo Vam da posjetite naš a la carte restoran gdje će za vas kuhati vrhunski kuhari. Pored toga, hotel raspolaže sa kafe slastičarnom, VIP salonom i kongresnim dvoranama.
Naše osoblje je spremno da udovolji svim vašim željama i zahtjevima.

GRAD SARAJEVO

Svakako u glavnom gradu BiH, prošečite žilom kucavicom Sarajeva i glavnom turističkom atrakcijom, Bašćaršijom.  Baščaršija je stara sarajevska čaršija i povijesni i kulturni centar grada, izgrađen u  15. stoljeću kad je Isa-beg Ishaković osnovao cijeli grad. Riječ Baščaršija potiče od riječi "baš", koja znači "glavna" na turskom, tako da Baščaršija znači "glavna čaršija". Na Baščaršiji se nalazi nekoliko važnih povijesnih objekata, poput Gazi Husrev-begove džamije i sahat-kule.

Ne propustite i Vrelo Bosne, Izvor  rijeke Bosne i jedan od najpoznatijih obilježja Bosne i Hercegovine. Vrelo Bosne se nalazi na periferiji Sarajeva, pored Ilidže. Jedno od najpoznatijih scena prirodne ljepote u regiji smješteno je u metro području Sarajeva. Dosta životinja se nalazi u parku, poput patki i labudova. Tu su također druge zanimljivosti, poput fijakera, mjesta za izlet i restorana.