Učinite najbolje za Vaše zdravlje, uz terapije u Slanoj sobi u Zagrebu! Izaberite između jedne terapije u iznosu od 49 kuna ili paketa od čak 10 terapija za samo 369 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U slanim sobama u centru grada, na adresi Medvedgradska 49, zidovi prekriveni solju zasićuju zrak vrijednim ljekovitim elementima koji Vam podižu imuno sustav i dobro raspoloženje te pomažu kod prehlada, alergija i brojnih drugih boljki! Pripremili smo za Vas i dječji kutak za igranje!


SLANE SOBE Natura Sol nude privatnost, udobnost, oživljavaju dojam slane spilje gdje se upuhuje dehidrirani i filtrirani zrak zasićen superfinim česticama slanog aerosola.


Tretmani u relaksirajućem ambijentu su imunostimulativni, revitalizirajući i blagotvorni kod:

alergija, rinitisa, astme, kroničnog bronhitisa sa teškim iskašljavanjem ili napadima suhog kašlja

prehlade, gripe i upalnih procesa dišnih puteva

sinusitisa i glavobolje

otežanog disanja i kratkog daha

alergijskog dermatitisa, ekcema, psorijaze

neuravnoteženog arterijskog krvnog tlaka, dispneje i kardiorespiratorne patologije

rekurentne urtikarije

psorijaze u fazi održavanja

lojne hipersekrecije / seborrhea /

postoperatinih stanja u estetskoj kirurgiji

celulita

Najbolji učinak se pokazao nakon 10-tak kontinuiranih terapija, što ovisi o individualnom imunitetu i općem stanju organizma.

U paketu višestrukih terapija, ne preporuča se stanka duža od 2 dana, radi postizanja što boljeg rezultata!

Znate li sve o blagodatima SLANE SOBE?

Sama riječ SOL, potječe iz romanskog SOLLE što u prijevodu znači Sunce. Sunčeva energija omogućuje isparavanje morske vode što uzrokuje kristalizaciju soli iz zasićene otopine. To znači da je u soli uvijek akumulirana sunčeva energija. Kristali su povezani sa mineralnim elementima i to: željezom, kalcijem, magnezijem, bakrom, cinkom, litijem, selenom; i tvore cjelinu koju tijelo iskoristi u potpunosti.

 Kako?

   
Regulira rad i vitalnost moždanih stanica
    Regulira nesmetan protok krvi u venama
    Regulira šećere u krvi
    Regulira kiselost u stanicama i bolju apsorpciju hrane u crijevnom sustavu
    Regulira san i potiče vaš libido i seksulnost

Čestice natrij klorida imaju korisni utjecaj ne samo na respiratorni, već i na integumentarni sustav i kosu, osiguravajući ljekovito i kozmetičko djelovanje.
Istraživanje mikrobiocenoze kože, pokazalo je normalizaciju sastava površinske autoflore nakon primjene haloterapije. Također je potvrđeno bakteriostatičko, antiedematozno djelovanje suhog superfinog aerosola natrij klorida.

 
Evo još nekih benefita:

   
podizanje imuno-sustava
    tretmani za pušače u odvikavanju od pušenja
    koristan utjecaj na alergijski i vazomotorni rinitis
    omogućuje pročišćavanje respiratnornog trakta i bronhijalnu prohodnost
    u pedijatriji odlični rezultati kod djece sa bronhijalnom astmom i rekurentnim bronhitisom
    kod kronične opstrukcije pluća, tretman je odlična dopuna propisanom lijeku
    smanjuje učestalost i intenzitet kašlja
    pomaže kod oporavka i rehabilitacije pacijenata nakon kirurških zahvata radi implantacije bypass grafta u koronarne arterije
    poboljšanje psiho-emocionalnog stanja
    pozitivan utjecaj na autonomni živčani sustav
    stabilizira kožna oboljenja

SLANA SOBA, SPORT I REKREACIJA

Kod svakog sporta, yoge, pilatesa, plesa i ostalih načina rekreacije ističe se i naglašava važnost pravilnog disanja. Pravilno disanje dovodi do boljeg zdravlja, do jačanja organizma i do gipkosti tijela. Smireniji smo, organi i krvožilni sustav nam bolje funkcionira, imamo više energije, a respiratorni sustav nam je jači i zdraviji kada pravilno dišemo. Uistinu na važnost disanja, tog ritma udisaja i izdisaja koji držimo od trenutka rođenja do umiranja, potrebno se svako malo podsjećati. Kombinacija sportskih aktivnosti, rekreacije i haloterapije s pravilnim disanjem daju odlične rezultate kod riješavanja problema s dišnim putevima i jačanja organizma.


SLANOM SOBOM PROTIV STRESA

Gotovo neizbježno i svakodnevno podliježemo stresu, bilo da je vezan za radne zadatke na poslu, školi , loše vijesti u medijima u vlastitoj okolini ili daleko od nas. prometne gužve, sve veći nedostatak vremena da napravimo sve što su nam drugi zadali ili što smo sami sebi stavili na popir , koje bi trebali pokloniti sebi i svome tijelu. U takvoj jurnjavi kako bi na kraju dana podvukli crtu često nezadovoljni jer nismo stigli sve, plaćamo veliku cijenu jer nakupljamo nepovratne posljedice , a nerijetko ponestaje samopouzdanja i vjere da možemo pobijediti „stres“.

U Slanim sobama nudimo ljekovite blagodati soli sa izrazitim antistresnim učinkom na vaš um i tijelo. Suhi slani aerosol obogaćen je magnezijem koji djeluje antistresno pa je to dobitna kombinacija kojom nestaju simptomi stresa koje najčešće prepoznajemo u : otežanom i ubrzanom disanju, glavobolji , kroničnom umoru , pojačanom znojenju i slaboj cirkulaciji. Ranojutarnja terapija ispunit će vas svježinom , energijom i mirom kojim ćete lakše kontrolirati emocionalne reakcije i dati više prostora koncentraciji i kvalitetnoj komunikaciji sa okolinom. Večernja terapija rasteretit će vas stresa, odagnati nakupljeni umor i odvesti vas u miran san.

SLANA SOBA ZA PJEVAČE I MUZIČARE

Slane sobe idealno su mjesto za pjevače i muzičare koji sviraju duhačke instrumente te naravno i za sve ostale glazbenike. Ova oaza svježeg ljekovitog slanog zraka korisna i za sve ostale koji u svom poslu dosta koriste svoje glasnice poput već spomenutih pjevača, glazbenika, zatim prosvjetnih radnika, odgajatelja i drugih. Dok smo u gradu često ne stignemo otići za vikend u prirodu i nadisati se svježega zraka da nam pročisti pluća te da nas osvježi i ojača imunološki sustav. Jedan treteman u slanim sobama jedanak je boravku četiri dana na moru. Haloterapija riješenje je koje vam omogućuje dobar način za održavanje higijene dišnih puteva.


SLANOM SOBOM PROTIV PUŠAČKOG KAŠLJA

Pušački kašalj teška je tema kako za pušaće tako za ljude koji su nepušaći, ali su okruženi pušaćima. Nitko ne voli taj kašalj niti pušaći niti nepušaći. Samo pušaći znaju koliko im je teško kada ih uhvati pušački kašalj. No odustajanje od navike pušenja težak im je izazov.

U slanim sobama pušenje je, naravno, zabranjeno no tretman haloterapije od velike je pomoći pušaćima s napadajima kašlja koji često dovodi i do kroničnog bronhitisa. Haloterapija čisti njihova pluća i olakšava disanje.

Terapija u ljekovitim slanim sobama vrlo je korisna u ubrzavanju izbacivanja toksina iz duboke unutrašnjosti pluća bivših pušaća.

Haloterapija i nekoliko vježbi disanja pri boravku u slanim sobama svakako će dobro doći svakome pušaću i ojačat će njegov organizam.