Zaštitite svoje dijete od mikroba i virusa prirodnim načinom! Terapije u slanoj sobi u Zagrebu, za djecu, već od 149 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Učinite najbolje za zdravlje Vaše djeteta, ojačajte mu imunološki sustav i riješite ga respiratornih problema, uz jednu od opcija tretmana u slanoj sobi, u centru Zagreba, na adresi Medvedgradska 49! Dječji kutak za igranje učinit će boravak vašoj djeci, a i Vama ugodnim i opuštajućim!


SLANE SOBE Natura Sol nude privatnost, udobnost, oživljavaju dojam slane spilje gdje se upuhuje dehidrirani i filtrirani zrak zasićen superfinim česticama slanog aerosola.

Djeca borave u slanim sobama 20-tak minuta, opušteno dišući prema dobivenim uputama.

Preporuča se prije i nakon slane sobe popiti tekućine!

Posjedujemo profesionalnu opremu sa cetifikatom koju koristimo u radu po ugledu na inozemne zdravstvene ustanove. Pod nije pokriven solju pri čemu prostor udovoljava higijenskim i ekološkim uvjetima.


Tretmani u relaksirajućem ambijentu su imunostimulativni, revitalizirajući i blagotvorni kod:

alergija, rinitisa, astme, kroničnog bronhitisa sa teškim iskašljavanjem ili napadima suhog kašlja,

prehlade, gripe i upalnih procesa dišnih puteva,

sinusitisa i glavobolje,

otežanog disanja i kratkog daha.


Pedijatrijska i pulmološka istraživanja su pokazala da nakon 10-12 dana
haloterapije i to 1-2 puta godišnje, dužina bolesti kod predškolske i školske djece se smanjuje 1,5 puta.

U paketu višestrukih terapija, ne preporuča se stanka duža od 2 dana, radi postizanja što boljeg rezultata!

ŠTO ZNAČI SLANA SOBU ZA DJECU?

Haloterapija / Higijena za pluća i gornje dišne puteve kod djece:
Svaka majka zna da su djeca suspektna na respiratone infekcije i zbog toga je prirodno da svaka majka pokušava zaštititi svoje dijete od mikroba i virusa. Mi nudimo prirodnu soluciju koja se temelji na dugogodišnjoj praksi i kliničkom istraživanju. Naše opcije su osmišljene tako da ojačaju i prirodno zaštite imunobiološke kvalitete u dječjem respiratornom sustav bez nuspojava.
Terapija u slanoj sobi ima za cilj očistiti, poboljšati i održati zdravim dječji respiratorni sustav pomoću suhog aerosola. Suhi aerosol pronalazi put kako da lokalno pojača dječji imunitet i biocenozni respiratorni sustav, čisteći i protu-upalno.


Haloterapija ne samo da reducira samo stupanj oboljenja kod akutne faze
respiratorne bolesti 2 puta, već reducira komplikacije od mogućih dalekosežnih infekcija. Osim toga, Haloterapija ne smanjuje samo broj akutnih oboljenja nego i ne dozvoljava daljnje pogoršavanje kroničnih bolesti kod predškolske i školske dobi djece.

Pod utjecajem terapije se sluznica ne suši već naprotiv obogaćuje i lakše oslobađa putem otvorenih kanala gornjih dišnih puteva, nestaje blokada sinusa popraćena čestom glavoboljom koja djeci ometa koncentraciju u igri, školi i sportskim aktivnostima.