Doživite Camping Resort Lanterna! Luksuzno kampiranje uz 3 noćenja u Superior mobilnoj kućici u Poreču za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, za samo 819kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zasluženi odmor s obitelji čeka vas u vodećem Camping Resortu u Istri! Maknite se od buke i strke, pronađite mir i udobno se smjestite u opuštenom prirodnom okruženju mobilnih kućica Camping Resorta Lanterna!

Počastite svoju obitelj odmorom u očaravajućoj prirodi Camping Resorta Lanterna smještenog duž 3 km morske obale - na pola puta između Novigrada i Poreča. Oduševit će vas prostrane parcele, šarolika tematska naselja moderno uređenih mobilnih kućica.

Mobilne kućice Lanterna

U slučaju da s vama u mobilnoj kućici borave do najviše 2 kućna ljubimca, naplaćuju se po važećim cijenama navedenim u cjeniku kampiranja (6,20 Eur po danu/kućnom ljubimcu). Naknada za posteljinu i završno čišćenje u slučaju kada u mobilnoj kućici boravi kućni ljubimac iznosi 15 Eur.

Moderan obiteljski kamp smješten je u očuvanom mediteranskom zelenilu poluotoka Lanterna, a zapadnoj obali Istre između ribarskog gradića Novigrada i turističke meke – Poreča. Zbog raznoliko uređenih površina u hrastovoj šumi i uz prekrasne plaže, ostavlja dojam više kampova u jednom.

Iz ugodnog hlada borova uživajte u pogledu na more koje se ljeska na suncu. Udahnite raskošan miomiris sljubljenih borova, lavande i ružmarina koji će u hipu odagnati sve vaše brige. Opustite se i potpuno prepustite svojem odmoru iz snova na jadranskoj obali

Na što smo ponosni?

zadivljujuća lokacija uz more na poluotoku Lanterna
očuvana priroda i obilje hladovine
širok izbor prostranih parcela
moderne mobilne kućice i tematska naselja mobilnih kućica
luksuzni šatori sa zajedničkim bazenom u glamping selu
uređene plaže s Plavom zastavom
obiteljski vodeni park i vanjski bazeni
sportski i animacijski programi od svibnja do rujna
bogata ponuda hrane i pića
kućni ljubimci dobrodošli u posebnim dijelovima kampa

Kamp nudi mir i privatnost, ali i mnoštvo zabavnih sadržaja za cijelu obitelj. Djecu će posebno privući zabavan obiteljski vodeni park s gusarskim brodom i toboganima, višejezični animacijski program u sklopu Maro Cluba, dječja igrališta i Teens Lounge. A za roditelje i aktivne goste tu su dnevne i večernje animacijske aktivnosti, bogat sportski program, vanjski bazen s hidromasažom i ponuda beauty salona. Kamp još nudi i odlične restorane, zone za roštiljanje, barove kraj plaže i bazena, kioske sa svježim pecivima i brzom prehranom, tržnicu, ribarnicu i 3 supermarketa.