Waterman Svpetrvs Resort vas poziva na Brač na proljetno uživanje za 2 osobe uz noćenje uz ALL INCLUSIVE uslugu, korištenje bazena, sauna, jacuzzi, piće dobrodošlice, već od 699kn!

48 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz ALL INCLUSIVE program hrane i pića, neograničeno korištenje wellnessa, piće dobrodošlice i besplatan parking, pripremili smo za Vas i brojne prigodne programe... indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking i besplatan WiFi!

Jedinstvena destinacija sa predivnim pogledom na kristalni Jadran, bijele šljunčane plaže, uvale i veličanstvene planine! WATERMAN SUPETRUS RESORT nudi raznolikost smještaja iznimne ljepote i kvalitete, u potpuno renoviranim sobama smještenim u više zgrada sa jednom centralnom recepcijom.

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi, ALL INCLUSIVE usluga, sve za 2 osobe. 

Prije kupnje odaberite između Island i Waterman superior sobe.

Ponuda masaža u Island Spa Waterman Svpetrvs uz 20 % popusta na licu mjesta! Informacije i rezervacije vidite OVDJE.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih i unutarnjeg bazena, sauna, jacuzzi, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00, večera.

Osim "Mediteranskog dodira" i živopisnog okruženja, sa hotelskih ili apartmanskih terasa ili balkona pruža se zadivljujući pogled na more, dok Supetarski restorani i kafići, svaki sa svojim specijalitetima, nude širok izbor autohtonih i svjetskih delicija.

Dok se Vi odmarate, Vaša djeca uživaju u ponudi hotela za najmlađe. 
Uključeno u cijenu: 

- Dječji mini klub prostor i program za djecu 4 – 11,99 godina, do 4 sata dnevno.
 - Odvojeni unutarnji dječji grijani bazen sa slatkom vodom, 150 m2, sa malim toboganima za djecu.

Vrijednost više:20 % popusta na tretmane u Island Spa centru Waterman Svpetrvs Resorta - manikura, pedikura, tretmani lica, kupke! 20 % popusta na sve usluge frizerskog salona Amia's Beauty Box!

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage. Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica. 

Smještaj u WATERMAN SUPETRUS RESORTU, u kombinaciji sa velikim izborom zabavnih, opuštajućih i sportskih aktivnosti, razgledavanjem okolnih znamenitosti, izletima i širokom paletom jela, pružiti će vam doživljaj topline i šarma koji ćete zasigurno dugo pamtiti. 

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti termina na telefon ili na mail sales@watermanresorts.com ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na telefon: 021/640-253 ili na mail sales@watermanresorts.com, uz KOD i ID po primitku.