Po prvi put na Crnom Jaju - Holiday Village Sagitta 3* kraj Omiša! 3 dana/2 noćenja u sobi s balkonom ili u apartmanu 2+2 uz ALL INCLUSIVE uslugu, sve za 2 osobe već od 1399 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno korištenje vanjskog bazena i sportskih terena, besplatan parking, besplatan WiFi, tjedna animacija za djecu i odrasle na minimalno tri jezika, i glazba uživo!

Holiday Village Sagitta nalazi se u malenom ribarskom mjestu Ruskamen, udaljenom svega 7 kilometara od Omiša, slavnog grada dalmatinskih klapa i gusara. 


Smještena je na samoj plaži i nudi all inclusive uslugu po vrlo privlačnim cijenama. U all inclusive uslugu su uključeni troškovi smještaja, prehrane i većine hotelskih usluga. 

Prednosti all inclusive aranžmana su nebrojene, te gostima pružaju potpuni odmor. 
Uživajte u svim blagodatima bogate gastronomske ponude, zabavnog programa te očaravajućem ambijentu netaknute prirode. 


ALL INCLUSIVE program hrane i pića: uključuje tri obroka uz popodnevnu užinu te neograničenu konzumaciju alkoholnih, bezalkoholnih pića i napitaka sa buffet stola. Alkoholna pića sa buffet stola poslužuju se od 10:00 do 23:00 sata, a bezalkoholna od 07:00 do 23:00 sata te su uključena u cijenu All Inclusive usluge. Topli napitci (instant kava, filter kava, kakao, čokolada, čajevi….) se poslužuju tokom doručka i popodnevne užine. Sva pića sa buffet stola su uključena u All inclusive uslugu.

Hotelska soba s balkonom: udobno opremljena soba (oko 20m2) sa twin/double ležajem, kupaonicom sa tuš kadom, klima uređajem, telefonom, fenom za kosu, satelitskom televizijom te balkonom s pogledom na Brački kanal.


Apartman: udaljen od hotelske zgrade oko 50-150 m, 42,85 m2, opremljen twin/double ležajem u spavaćoj sobi, kombiniranom prostorijom dnevnog boravka sa malenom kuhinjom i prostorom za objed, telefonom, satelitskom televizijom, klima uređajem, kupaonicom sa kadom te dva balkona s pogledom na Brački kanal.