Bogati paketi povodom Praznika rada! Smjestite se u Hotelu Dramalj i uživajte 29.04. na besplatnom koncertu Ivana Zaka u obližnjoj Crikvenici! 2 noćenja s Polupansionom već od 664kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite besplatan koncert 29.04. 2017. Ivana Zaka u Crikvenici u 21:00h i smjestite se u Hotelu Dramalj!

Ujutro možete popiti kavu ili omiljeno piće na terasi, koja se nalazi nad samim morem, a zatim se spustiti prema plaži i uživati kupajući se i sunčajući. Hotel se nalazi se na mirnome mjestu, izdvojenom od gužve i dalje od prometnih ulica što ga čini idealnim za odmor obitelji s djecom ili gostiju željnih mira.

Hotel raspolaže sa 42 sobe od kojih je većina okrenuta prema moru, klimatiziranim restoranom i prostorom recepcije, barom s otvorenom terasom iznad samog mora, te parkiralištem ispred hotela. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola, u restoranu s prekrasnim pogledom na more. 

 Plaže u podnožju hotela su nadohvat ruke i prilagođene su svakome, možete birati između betonske, stjenovite ili pak šljunčane plaže.

 Navečer gosti mogu uživati u prekrasnom zalasku sunca i pogledu na svjetla koja se pale u gradićima na otoku Krku ili se prošetati šetnicom koja uza samo more vodi sve do Crikvenice. U blizini hotela su i sportska igrališta, te Adrenalinski park.

 Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab, pa čak i Veneciju.