Uživanje u Primoštenu u Hotelu Zora! 2 noćenja sa 2 buffet doručka ili 2 Polupansiona, korištenje bazena s grijanom morskom vodom, saune i fitnessa, sve za 2 osobe, već od 1039kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten na poluotoku Raduča, ovaj je hotel okružen gustom borovom šumom, plažama i romantičnom šetnicom uz obalu. Osim prekrasnog pogleda na more i stari dio Primoštena, posebnost hotela Zora je grijani bazen s morskom vodom!

Uputite li se u slikoviti Primošten radi kupanja, sunčanja, igranja s djecom, ili rekreacije na svježem, morskom zraku, u hotelu Zora naći ćete sve potrebno za savršen odmor. Gostima koji vole aktivniji odmor na raspolaganju su: ronjenje, tereni za tenis, odbojku, nogomet i košarku, mini golf, stolni tenis, fitness, wellness boutique.

Dječji klub je u potpunosti opremljen sadržajima za najmlađe goste: prostrana igraonica, vanjsko igralište i dva bazena pružaju vašim najdražima brojne mogućnosti zabave, ali i sklapanja novih prijateljstava, a sve pod budnim okom stručnog hotelskog osoblja.

Wellness hotela - ugodite sebi u kutku za opuštanje Wellness Boutiqua hotela Zora! Prepustite se užitku u bazenu s pomičnom kupolom izrađenom od kvarcnoga stakla koje omogućuje zdravo tamnjenje kože. Morska grijana voda (26ºC) i posebni efekti poput masažnoga sustava i whirpoola, kao i jedinstvena pozicija s pogledom na otvoreno more i Primošten, pružaju gostu nezaboravan doživljaj i stvaraju ugođaj prave oaze za opuštanje.