Uživanje u Primoštenu u Hotelu Zora! 2 noćenja sa 2 buffet doručka ili 2 Polupansiona, korištenje bazena s grijanom morskom vodom, saune i fitnessa, sve za 2 osobe, već od 1039kn!

23 prodanaMožete kupovati i dalje do max. 100 kupona!
Super cijena 1.039 kn
Uštedi još 104 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 104 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Smješten na poluotoku Raduča, ovaj je hotel okružen gustom borovom šumom, plažama i romantičnom šetnicom uz obalu. Osim prekrasnog pogleda na more i stari dio Primoštena, posebnost hotela Zora je grijani bazen s morskom vodom!

Uputite li se u slikoviti Primošten radi kupanja, sunčanja, igranja s djecom, ili rekreacije na svježem, morskom zraku, u hotelu Zora naći ćete sve potrebno za savršen odmor. Gostima koji vole aktivniji odmor na raspolaganju su: ronjenje, tereni za tenis, odbojku, nogomet i košarku, mini golf, stolni tenis, fitness, wellness boutique.

Dječji klub je u potpunosti opremljen sadržajima za najmlađe goste: prostrana igraonica, vanjsko igralište i dva bazena pružaju vašim najdražima brojne mogućnosti zabave, ali i sklapanja novih prijateljstava, a sve pod budnim okom stručnog hotelskog osoblja.

Wellness hotela - ugodite sebi u kutku za opuštanje Wellness Boutiqua hotela Zora! Prepustite se užitku u bazenu s pomičnom kupolom izrađenom od kvarcnoga stakla koje omogućuje zdravo tamnjenje kože. Morska grijana voda (26ºC) i posebni efekti poput masažnoga sustava i whirpoola, kao i jedinstvena pozicija s pogledom na otvoreno more i Primošten, pružaju gostu nezaboravan doživljaj i stvaraju ugođaj prave oaze za opuštanje.