Odmor u novootvorenom hotelu na dalmatinskoj obali! 3 dana/2 noćenja sa buffet doručkom i večerom (izbor između menija) za 2 osobe u "Hotelu Villa Paradiso 2" u Zatonu kraj Dubrovnika za 1125kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen odmor u modernom hotelu u Zatonu, Štikovica - u jednoj od najljepših uvala na dalmatinskoj obali!

"Villa Paradiso 2" moderni hotel u mjestu Zaton, Štikovica - u jednoj od najljepših uvala na dalmatinskoj obali. Hotel je samo 9 km udaljen od Starog grada Dubrovnika i to ga čini savršenim izborom za odmor. "Villa Paradiso 2" je novi hotel, izgrađen u 2015. i 2016., otvoren 01. ožujka 2016. godine

Hotel se nalazi neposredno ispod glavne ceste, koja vodi prema Dubrovniku. Sa svojim parkingom, te panoramskim liftom od ceste do parkinga i recepcije, hotel je vrlo pristupačan. Hotel ima 5 katova i 50 soba. Sve sobe su s pogledom na more, na uvalu Zaton i okolne otoke. Sve sobe su opremljene s modernim namještajem, tušem i WC-om, SAT TV, Wi-Fi internetom, klima uređajem i balkonom.

Dodatna atrakcija ovog hotela je bazen sa ležaljkama i suncobranima, koji se nalazi na krovu hotela s prekrasnim pogledom na uvalu Zatona. Hotel ima vlastitu plažu (betonirani plaža) koji se nalaze cca 50 metara od hotela i dostupni su stepenicama. Hotel je u potpunosti klimatiziran (sobe i zajedničke prostorije). Hotel Restoran je moderno opremljena. U restoranu "Villa Paradiso" gosti mogu uživati ​​u večeri ili a-la-carte jela.

Hotel "Villa Paradiso 2" je vrlo dobro povezana s lokalnim autobusima sa starog grada Dubrovnika. Hotel ima vlastiti autobus koji se također može odvesti goste do starog grada i vratiti ih natrag (cijena je 4,00 € po osobi u jednom smjeru).