PodržimoNaše

Festival vatrometa u Veneciji!!! Najiščekivaniji zabavni događaj 15.07.17. - "Noć Redentora" uz prijevoz turističkim autobusom, sve razglede prema programu za samo 209kn/osobi!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Noć Redentora u Veneciji je najiščekivaniji zabavni događaj u kojem nevjerojatna igra svjetla i odsjaja na površini vode stvaraju nevjerojatan prizor, a Venecija izgleda još čarobnijom za samo 209 kn!!! Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 06.00 sati! GARANTIRANO!!!


PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 06.00 sati. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Veneciji u 06.15 sati. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika na Vratima Jadrana), Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do VENECIJE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na pristanište PUNTA SABBIONI, gdje ćemo izaći iz autbousa, malo predahnuti i ukrcati se u turistički brodić (VAPORETTO), koji će nas odvesti na obilazak otoka lagune. Prvo odredište je BURANO, otok najpoznatiji po čipkarstvu i svojim šareno obojenim kućama koje su izgrađene kako bi ribari u olujama lakše mogli prepoznati svoje domove. 

Ovaj slikoviti otok je prema mnogima ljepši od Veneciji, a zahvaljujući bogatoj gastronomskoj ponudi, pruža savršen užitak! Trgovine prepune kreativnih modnih detalja nikog ne ostavljaju ravnodušnim - čipkaste lepeze, romantični suncobrani,... Oduševiti ćete se! 

Potom slijedi plovidba do otoka MURANO, koji je svjetski poznat zahvaljujući izradi staklenih predmeta, a u muzeju kojeg ćemo posjetiti moći ćete vidjeti izložene predmete koji datiraju od početaka proizvodnje pa sve do današnjih suvremenih umjetnina. Tako će pred Vašim očima vrsni umjetnici STAKLARI prezentirati način izrade nimalo jednostavnih staklenih oblika. Nakon tog, ukrcati ćemo se u vaporetto u kasnijim poslijepodnevnim satima i krenuti prema Veneciji, točnije do TRGU SV. MARKA. 

Po iskrcaju sa vaporetta, očekuje nas šetnja uz pratitelja: KANAL GIUDECCA -  RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA -  DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. Nakon zajedničke šetnje i uživanja u ljepotama Venecije, slijedi slobodno vrijeme za osobne programe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te odlazak prema rivi sa koje će se promatrati festival vatrometa, čiji je početak u 23.30 h! Festa del Redentore a Venezia je jedan od najpoznatijih događaja u gradu, koji je intezivno doživljen od stanovnika i mnogo očekivan od tisuća turista koji žele prisustvovati ovom izuzetnom vatrometnom spektaklu. 

Vatromet Redentora Veneciji daruje jedinstveni doživljaj, stvarajući prekrasnu atmosferu od tisuću boja koja čini ovaj grad još čarobnijim... Nakon Vatrometa, odlazak vaporettom do pristaništa Punta Sabbioni, kraći predah i ukrcaj u autobus. Vožnja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.