[SPLIT] POBIJEDIMO ZAJEDNO MASNE NASLAGE I SKINIMO CELULIT!!! 12 učinkovitih tretmana - 4 kavitacije, 4 vakumske limfne drenaže i 4 anticelulitne masaže u Salonu Body Balance za samo 389 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smršavjeti bez puno muke? I to je moguće s današnjim paketom tretmana salona BODY BALANCE! Osim što će Vam ovi tretmani pomoći da skinete kilograme, oni će snažno djelovati i za smanjivanje celulita! Pa, krenimo na posao!


Paket uključuje: 

4 kavitacije, 

4 anticelulitne masaže i 

4 limfne drenaže.


Kavitacija je neinvazivna terapija za uklanjanje masnih naslaga i celulita

Anticelulitna masaža spada u najdjelotvornije metoda borbe protiv celulita

Limfnom drenažom uklanjaju se toksične i štetne tvari iz organizma i razgrađuje se celulit


Kavitacija je neinvazivna i bezbolna terapija bazirana na ultrazvuku koja omogućuje brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje lokalnih masnih naslaga, celulita i oblikovanje tijela. Ona razbija masne naslage u potkožnom tkivu što direktno smanjuje obujam tretiranog dijela tijela


Anticelulitna masaža je jedna od najdjelotvornijih metoda borbe protiv celulita. Ona postupno uklanja neželjeni izgled narančine kore putem rastresanja kože i potkožnog tkiva te pojačavanjem cirkulacije.


Limfna drenaža je tretman kojim se uklanja višak nakupljene limfne tekućine i potiče normalizacija cirkulacije limfnog sustava. Na taj način, limfna drenaže pomaže tijelu ukloniti toksične i štetne tvari iz organizma, čime se razgrađuje i celulit!