PRVI SVIBANJ NA RABU! 3 dana/2 noćenja u superior sobi u Hotelu Padova, bogati buffet doručak i večera, piće dobrodošlice, 1x ulaz u spa zonu, sve za 2 osobe po super cijeni!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Moderan hotel uz more s impresivnim pogledom na stari grad Rab! Novouređeni hotel Padova oduševljava svojim suvremenim dizajnom i zadivljujućim pogledom na more i stari grad Rab. Od starogradske jezgre udaljen je svega dvadesetak minuta ugodne šetnje ili jednu minutu vožnje brodom.

U hotelu vas očekuju moderno opremljene sobe i suiteovi s balkonom. Bogat bife doručak i večera poslužuju se u hotelskom show-cooking restoranu. A terasa s pogledom na stari grad u Food&Lounge baru i restoranu sjajno je mjesto za uživanje u specijalitetima internacionalne kuhinje i vrhunski spravljenim koktelima.


Ako ste željni potpunog opuštanja ne smijete propustiti istražiti predivne rapske plaže poluotoka Kalifront do kojih je osiguran prijevoz brodom, kao ni atraktivan vanjski bazen i prostrani wellness centar s unutarnjim bazenom u hotelu.

Aktivnije goste privući će očaravajuće biciklističke i pješačke staze u okolici.


Ljubitelji wellnessa i tretmana ljepote ne smiju propustiti neodoljivu ponudu hotelskog wellness & beauty centra. Raznovrsne saune, turska kupelj, unutarnji bazen i umirujuće masaže eteričnim uljima otočkog bilja samo su neke od usluga.


A onima koji radije provode vrijeme uz more, otok Rab pruža zavidan izbor pješčanih, šljunčanih i stjenovitih plaža. Najbliža betonska plaža nalazi se 50 m od hotela, a najomiljenija gradska plaža Banova vila udaljena je 1500 m od hotela.