Proljeće u Baškoj Vodi! 2 dana i 1 noćenje u Hotelu HORIZONT 4* sa bogatim buffet polupansionom, korištenje bazena, saune, fitness centra za dvoje za 749 kuna!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u romantičnoj Baškoj Vodi i Hotelu Horizont**** ! Jedno dijete do 8 g. na krevetu s roditeljima = GRATIS / bez doplate!

Hotel Horizont**** je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka za vrijeme Vašeg posjeta ovom, centralnom dijelu, Jadranske obale!Na pet katova hotel nudi ukupno 202 lijepo uređene i dobro opremljene sobe i apartmana, od koji većina sa svojih balkona pruža bočni pogled na more.

Stalnim ulaganjem u posljednjih nekoliko godina, ponuda hotela sa potpuno novim SPA & Wellness centrom, obnovljenim smještajnim jedinicama i vrhunskom kulinarskom ponudom, nadići će sva Vaša očekivanja.

U vaše slobodno vrijeme možete zaigrati tenis ili uživati u partiji biljara, sportovima na vodi, vježbati u teretani, osvježiti se u jednom od jacuzzia, na bazenima ili oživjeti um i tijelo u čarobnom Svijetu sauna.Ovdje u hotelu Horizont**** ste uvijek dobrodošli, a mi Vas pozivamo da pronađete svoje mjesto pod suncem!