[ZAGREB] Uklonite sve nasavršenosti i bore! Tretman dermapenom uz koktele vitamina i hyalurona u Studiu ljepote Manuela uz 51% popusta i za samo 289kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman omogućava lifting lica, micanje bora, smanjenje pora i znatno poboljšani izgleda kože već nakon samo 1 tretmana! Kupon se može iskoristiti do 10.06.2017. u 1 dolasku!

DERMAPEN

Dermapen tehnikom stimulira se proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija kozmetološki aktivnih supstanci. Kao rezultat daje neusporedivo bolju indukciju kolagena u odnosu na druge injekcione metode. 

Aparat radi i do cca 1300 mikrouboda/sec stimulirajući elastin i kolagen.Rezultat je neusporedivo bolja indukcija kolagena u odnosu na druge metode injekcijama. 

U sklopu tretmana ovisno o samim indikacijama, koriste se specijalni kokteli vitamina i hyalurona koji zahvaljujući aparatu bolje prodiru u odgovarajući sloj kože i pritom se maksimalno iskorištavaju. 


Tretira brojne nedostatke kože kao što su: bore oko usana, poboljšava teksturu i tonus kože, grudi, ožiljci (npr. dugotrajne akne), strije, proširene pore....

Već nakon samo 1. tretmana otklanjaju se bore, radi lifting lica, smanjuju pore i poboljšava cjelokupan izgled kože. 


Dermapen je terapija u potpunosti bez kontraindikacija te se savjetuje pacijentima koji muku muče sa borama, strijama, ožiljcima od akni, opeklina ili operacija, te kod osoba koje žele brzo pomladiti i zategnuti svoju kožu.