[CRIKVENICA] Za već od 739 kuna uživajte 3 dana u Hotelu Kaštel***! 2 noćenja u standard sobi, Polupansion uz pića za vrijeme večere, 1 x kava i kolač u kavani International, sve za 2 osobe!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obavijen dahom prošlosti u centru Crikvenice, romantični hotel Kaštel*** pruža pravo utočište za bijeg od stresnog života! Kupon za ovu ponudu vrijedi do 03.06.2017.!

Romantični hotel Kaštel *** smješten u centru Crikvenice, uz šljunčanu plažu, pored ušća rječice Dubračine, uz crkvu po kojoj je i grad dobio ime. Nastao je 1988. godine preuređenjem pavlinskog samostana iz 14. stoljeća te postao jedan od simbola crikveničkog turizma. 

Jeste li znali? 

Crikvenica se nalazi na dohvat ruke posjetiteljima iz Srednje Europe. Smještena je na hrvatskom dijelu Jadranskog mora, poznatom kao Hrvatsko primorje, u dijelu Kvarnerskog zaljeva, svega 35 kilometara od grada Rijeke, središta Županije primorsko-goranske. To veliko prometno čvorište i najveća hrvatska luka ujedno je i najbliži izlaz na more cijele Središnje Hrvatske i velikog dijela Srednje Europe.

Obavezna rezervacija na telefon 051/241-044 ili na mail kastel@jadran-crikvenica.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.