[MOBILNE KUĆICE - KRK] Za samo 809 kuna uživajte 4 dana i 3 noćenja u Comfort mobilnoj kućici za do 4 osobe i jedno dijete do 16 godina u Kampu Zablaće u Baškoj na Krku! Besplatni WI-FI i parking!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mnogobrojni doživljaji u kampu Zablaće – od opuštanja na plaži, sportskih avantura na kopnu i na moru preko gurmanskih delicija u bašćanskim restoranima do cjelodnevne animacije i uživanja na bazenima u obližnjem hotelu Corinthia-Baška!

Otkrijte kamp Zablaće smješten na zapadnom dijelu jedne od najpoznatijih hrvatskih plaža - Vele plaže u Baški. Pronađite idealnu parcelu ili mobilnu kućicu na ravnom travnatom terenu kraj tirkiznog mora ispod pitoresknih brda Baške. Očarat će vas grandiozan pogled na more i stjenoviti otočić Prvić. Uz šum valova i lagani povjetarac s mora vaš ljetni odmor će biti još ugodniji.

Kamp Zablaće na svojih 10 ha nudi jedinstveni doživljaj odmora uz atraktivnu Velu plažu u Baški. U kampu možete odabrati smještaj na prostranoj parceli, u mobilnoj kućici Comfort.

Kako biste svoj odmor proveli bezbrižno, kamp nudi sadržaje i usluge za cijelu obitelj. Na raspolaganju vam je ponuda restorana i barova, zabavni centar s vodenim toboganima i igralište za djecu, teren za odbojku na pijesku te pekarnica, market i suvenirnica.

Prekrasna šljunčana plaža idealna je za obitelji zbog blagog ulaza u more, pješčanog morskog dna i brojnih sadržaja. Na plaži možete unajmiti ležaljke i suncobran, isprobati atraktivne vodene sportove, a možete se upisati i u školu jedrenja ili ronjenja.

U obližnjem hotelu Corinthia-Baška udaljenom 100 m na raspolaganju su vam vanjski i unutarnji bazeni s vodenim efektima i fitness studio s 10 sprava.
Kakav god odmor u Baški poželjeli, u kampu Zablaće možete ga i ostvariti!