ISPROBAJTE GLAMPING - glamurozno kampiranje! Uživajte okruženi prirodom, ali ipak sigurni u toplim i udobnim drvenim kućicama Kampa Park Idila uz 2 noćenja i 3 opcije, sve za 2 osobe po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte okruženi prirodom uz smještaj u prekrasnim drvenim kućicama te vrhunske domaće specijalitete! Prije kupnje izaberite jednu od 3 opcije! Kupon vrijedi do 30.05.2017.! Djeca do 4 godine BESPLATNO noćenje s roditeljima u krevetu!

Kamp Park Idila

Kamp Park Idila otvoren je od travnja do studenog. Na ulazu u Park idila dočekati će vas šumski čovjek i prekrasne drvene skulpture od hrastovine, okružene jedinstvenim vrtom.

Naši stambeni objekti spadaju u Glamping - glamurozno kampiranje, koji se razlikuje od klasičnoga kampiranje jer ste smješteni u drvenim kućicama, ali ipak u izravnom kontaktu s prirodom. One su napravljene od odabranog drva smreke, bora i trešnje iz okolice. Svaka kuća ima svoju terasu s garniturom za sjedenje. Unutra, krevet ili dva kreveta. Sobe imaju masivne drvene krevete.

Za goste pripremite domaću tradicionalnu hranu, a doručak poslužujemo na ručno izrađenim masivnim drvenim pladnjevima. Moguće korištenje ljetne kuhinje i ognjišta za vatru ili roštilja. Dijeljenje WC-a i tuš-a. Besplatan parking, besplatan Wi - Fi.

Planinska koliba u Lake Bloka

Posjetite  i slikovitu planinsku kolibu sa dvije natkrivene terase. Ljubazno osoblje pobrinuti će se za sve gladne i žedne.  Nudimo: domaća jela, jela s roštilja, slastice, salate, topla i hladna pića, sladoled.

Prije kupnje provjeriti raspoloživost na e-mail: hija.idila@gmail.com te potvrditi rezevraciju uz KOD i ID kupona po primitku kupona.