[KRK - KAMP ŠKRILA] 4 dana i 3 noćenja u Comfort mobilnoj kućici u kampu Škrila, besplatni WI-FI, besplatni parking, sve za 4 odrasle osobe i 1 dijete do 10 godina za samo 759 kuna!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pronađite svoj mir uz šum valova i pjesmu cvrčaka u pozadini. Ne propustite roniti atraktivnim podmorjem ili planinariti označenim stazama u okolici kampa. U kampu još možete uživati i u ponudi à la carte restorana i atraktivnog beach bara!

Kamp Škrila pronaći ćete na skrovitom i mirnom mjestu blizu Stare Baške na južnom dijelu otoka Krka. Škrila su idealan izbor za one koji traže svoj mir daleko od gužvovitih turističkih gradova. Uvalice kampa s predivnim plažama od sitnog šljunka, tirkizno more i krševita brda u pozadini stvorit će jedinstvenu kulisu za vaš nezaboravan odmor u prirodi.

Kamp Škrila smješten je na Krku, najvećem i s kopnom najbolje povezanom hrvatskom otoku. Uz 700 metara zadivljujuće obale i u mirisnom mediteranskom zelenilu koje osigurava hladovinu tijekom dugih ljetnih mjeseci, idealno je odredište gostima željnima istinskog otočnog iskustva.

Kamp Škrila nudi parcele te dobro opremljene mobilne kućice s pogledom na more, restoran, bar na plaži i samoposlugu. Najveće prednosti ovog kampa su prirodno okruženje i iznimna ljepota njegovih plaža: od glavne šljunčane plaže i one za kućne ljubimce do osamljene plaže za naturiste.