Jedinstvena prilika Cambridge Instituta! Posjetite Madrid i naučite španjolski jezik na najlakši način sa najboljim stručnjacima i samo 755 kn po osobi! Tečaj počinje 17.07. ili 21.08.'17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Dođite i vidite Madrid, uzbudljivu metropolu sa širokim spektrom kulturne i zabavne ponude. Dođite i naučite španjolski jezik na najefektivniji način, sa profesionalcima u podučavanju jezika. Dođite i upoznajte nas, poželjet ćete ostati zauvijek!


INTENZIVNI TEČAJ ŠPANJOLSKOG JEZIKA U MADRIDU

Još uvijek nisi isplanirao svoj godišnji odmor? Cambridge Institute ti predstavlja ponudu koju ne možeš odbiti…

Ako želiš učiti španjolski jezik dok uživaš na NEZABORAVNOM ODMORU, otkrivajući kulturu zemlje, Cambridge Institute je ono što tražiš. U našoj školi nudimo široku paletu programa skrojenih po vašim potrebama u srcu španjolske kulture: Madridu.

Iskoristite ovu priliku! Dođite i poboljšajte vaš španjolski u Madridu, upoznajte ljude iz cijeloga svijeta, uživajte u klimi, gastronomiji i šarmu španjolske prijestolnice.

Mjesto:

Cambridge Institute, naša internacionalna škola, nalazi se na poznatom trgu Plaza de España u Madridu (Španjolska), jednoj od najpoznatijih turističkih lokacija u gradu. Nudimo španjolske tečajeve za sve razine i profile učenika.


Zašto učiti španjolski?

Španjolski jezik je treći najveći govorni jezik u svijetu. Više od 500 milijuna ljudi ga govore kao svoj maternji jezik, ili kao drugi jezik.

Službeni jezik u više od 22 države.

Jedan od najvažnijih jezika za međunarodne poslovne i političke skupove iz područja međunarodnog turizma.

Jedan od službenih jezika EU, MERCOSUR, UNESCO, Ujedinjenih Naroda i Crvenog Križa.

Učenje španjolski će vam omogućiti da dobro upoznate španjolsku i latinsko-američku kulturu.

Ali povrh svega, učenje španjolskog je zabavno i može Vas odvesti na različite strane svijeta!

Ostvarite svoj san: izgubite strah od pričanja na stranom jeziku i naučite španjolski sa Cambridge Institutom!

Sada je vaš red upisati tečaj koji bi vam mogao donijeti međunarodno profesionalno iskustvo i razbiti jezičnu barijeru koja stoji na putu novom poslu u inozemstvu!

Španjolska kultura i strast za životom je zarazna, nakon što upoznate Španjolsku i španjolski jezik, nećete htjeti otići!