[BIH] Proljetno uživanje u Mostaru! 3 dana/2 noćenja u Villi Downtown u Mostaru za 2, 3 ili 4 osobe već od 785kn! Kupon se može iskoristiti od 15.05. do 15.06.2017.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite ljepote Mostara i pozovite voljenu osobu na romantični predah u objekt Villa Downtown, smješten na samo 800 metara od poznatog Starog mosta u Mostaru! Uslikajte se na mostu i ponesite fotku za vječnu uspomenu ;)

Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana. 

Sve sobe uključuju prostor za sjedenje i opuštanje nakon dugog dana te pogled na vrt ili grad. U svakoj se jedinici nalazi vlastita kupaonica. 

Na raspolaganju su papuče i besplatan kozmetički pribor.

U ovom je privatnom smještaju moguće unajmiti automobil. 

Objekt Villa Downtown nalazi se 700 metara od Trgovačkog centra Mepas Mall, a do crkve Sv. Pavla i Petra ima 900 metara. 

Svetište Međugorje je udaljeno 25 km.

Međunarodna zračna luka Mostar nalazi se na 7 km od objekta Villa Downtown. Stajalište autobusa udaljeno je samo 1 minutu hoda,a  željeznička stanica smještena je tek 5 minuta od objekta.

 Na zahtjev je moguće organizirati uslugu prijevoza iz/do zračne luke. 

Što posjetiti u blizini?

Stari grad - povijesna četvrt grada

Stari most

Španjolski trg - središnji gradski trg. Na njemu se nalazi Gimnazija Mostar, jedna od najljepših građevina iz austro-ugarskog perioda

Trg hrvatskih velikana (Rondo) - glavni trg u zapadnom dijelu grada. Izgrađen je u austrougarsko doba na kojem se nalazi Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača izuzetno važan za održavanje kulturnih i drugih manifestacija u gradu Mostaru.

Bišćevića sokak ulica sa poznatom kućom iz osmanlijskog razdoblja (Bišćevića kuća).

Crkva svetog Petra i Pavla s najvišim zvonikom u Bosni i Hercegovini.

Katedrala Marije Majke Crkve - katedralna crkva

Gradski park Zrinjevac - središnji gradski park u Mostaru.

Katolički križ na brdu Hum iznad Mostara. Visok je 33 metra, a izgrađen je kao simbol jubileja dvije tisuće godina kršćanstva.