PodržimoNaše

[NIN] Obiteljski odmor u "malom mjestu za veliki odmor" -ZATONU! 3 dana i 2 noćenja u mobilnim kućicama za 4+2 osobe u Turističkom naselju Zaton za samo 599kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poseban doživljaj boravka u mobilnim kućama! S vanjskim dekoracijama u dalmatinskom stilu, sa škurama i pravim kamenom, uklopljena u borovu šumu, oduševljenje su za sve goste! Kuponi se mogu spajati i vrijede za period do 01.06.17.!

Mobilne kuće se nalaze u Turističkom naselju Zaton (Nin). Odabrali smo TN Zaton iz razloga što je to najnagrađivaniji kamp u Europi već dugi niz godina, sa priznanjima brojnih kamp udruga, turističkih agencija i turoperatora. 

U TN Zaton smo smjestili 10 mobilnih kuća Dalmata od 32 m2. Mobilne kuće su potpuno nove s luksuznim terasama od 25 m2. Terase su natkrivene drvenom pergolom, dok je na podu visokokvalitetna umjetna trava. Mobilna kuća sadrži: dvije sobe, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu.

TN Zaton ima prekrasnu plažu koja je nositelj plave zastave za čistoću mora, brojnim bazenima za djecu, barovima i restoranima, te bogatim animacijskim programom. 

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na br.tel: 091-619-7809 ili 023-390-096. ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija na e-mail: palaco.info@gmail.com, uz kupon po primitku.