[SPLIT] Vrijeme je da napravite nešto za sebe! 5 anticelulitnih masaža (5 x 30 min) + 5 ultrazvučnih tretmana (5 x 20 min) za 319 kn umjesto 1400 kn uz nevjerojatnih 77% popusta u studiu Florabella!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Velika akcija Crnog Jaja i Florabella salona - 5 anticelulitnih masaža (5 x 30 min) + 5 ultrazvučnih tretmana (5 x 20 min) po super pristupačnoj cijeni! Rok iskoristivosti kupona i rok dolaska na prvi tretman je najkasnije do 15.05.2017.!

U Studio Florabelli smo osmislili savršenu kombinaciju posebno odabranih tretmana s kojim su rezultati zajamčeni! Svakom klijentu pristupama individualno i dostupni smo za savjetovanje tijekom tretmana.

Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam zbog čega ga je dobro rasteretiti te se podvrgnuti efikasnim i ugodnim tretmanima mršavljenja u Studiu Florabella u Splitu! 

Tijekom dolazaka u Studio Florabelli su dostupni za konzultacije o tretmanima i prehrani. Na prvom dolasku se rade konzultacije i dogovor/plan odrađivanja tretmana, savjetovanje o prehrani.


Ovi tretmani višestruko pozitivno djeluju na vaše tijelo - skidaju višak kilograma, pružaju drenažu i detoksikaciju te oblikuju figuru!