Neodoljiva afrička kuhinja!!! Odlična klopa, 2 čaše vina i deserti za dvoje u Waves Food Baru u centru Zagreba, nadomak popularnog Tuškanca uz 40% popusta i za samo 149 kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Waves Food Bar je nova gastro priča u Mesničkoj 6. Čekaju Vas brza, zdrava i homemade jela a prije kupnje kupona obavezno odaberite između 2 preukusna menija! Dobrodošli!!!


Waves food bar - nova gastro priča na poznatom mjestu


Waves food bar smjestio se u samom srcu Zagreba u Mesničkoj 6 nadomak Tuškanca. 

Ovaj trendy uređen bar i restoran u svojoj ponudi nudi jednostavna, ukusna i uvijek svježe pripremljena jela koja mogu zadovoljiti svako istančano nepce. 


Moći ćete uživati u raznim zdravim salatama, american style sendvičima spremljenima po posebnoj recepturi, nekoliko domaćih juhica, a također probajte i domaće Waves slidere s krumpirićima. Očekuju Vas i druga razna posebno odabrana jela a sve po vrlo pristupačnim cijenama složenim za svačiji džep. Isto tako nude se i slastice koje jednostavno mame da ih probate. Uz sve to možete kombinirati da li želite velike ili male porcije te postoji i mogućnost odabira različitih umaka i dodataka. 

Ono što Waves food bar izdvaja iz ostale ponude, uz specifičan menu, su čak tri različita happy houra kad možete uživati u popustima na razna pića i jela. Da ne zaboravimo na žeđ tu je paleta vrhunskih vina na čaše, nekoliko grappa i posebno odabrana craft piva. 

Glavni je koncept baziran na tome da uvijek možete prigristi nešto brzo, svježe i zdravo. 

I zato posjetite Waves food bar i provjerite sami da je ova nova priča upravo ona koja je nedostajala na gastro sceni Zagreba.