Vrijeme je da otputujete malo! Zašto ne u Trst, Miramare i posjet Dvorcu Duino 03.06.2017. uz prijevoz autobusom i pratitelja agencije Autoturist - Park za samo 169 kuna po osobi!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aranžman uključuje prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu, posjet Trstu i licenciranog turističkog pratitelja!

Program putovanja:

Polazak autobusa u 6:30 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje prema Italiji i Trstu. Dolazak u dvorac DUINO, koji je podignut 1300. god. na ruševinama rimske utvrde. Danas je privatna rezidencija princeze Della Torre e Tasso. 


Ne propustite se popeti na toranj dvorca s kojeg se pruža nevjerojatno slikovit pogled na sjevernu obalu Italije, nepristupačne ali atraktivne litice te modro zelene zaljeve! Razgled dvorca uz doplatu za ulaz. U dogovoreno vrijeme slijedi odlazak prema dvorcu MIRAMARE. Ovaj prekrasni dvorac izgrađen je 1856.g. i smješten je na strmim stijenama tik do mora. Bio je ljubavno gnijezdo cara Maximilijana Habsburškog i belgijske princeze Charlotte. 


Slobodno vrijeme za razgled dvorca (doplata) te obilazak lijepog vrta i park šume koja okružuje dvorac. Odlazak u središte grada TRSTA. Informativna šetnja uz razgled povijesnih znamenitosti, a zatim slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak prema Zagrebu je predviđen oko 18:30 sati. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.