Vrtovi parka Sigurtà prirodni su raj koji se prostire na površini od 600 000 metara četvornih. Prekrasno cvijeće, veličanstveni zeleni travnjaci, pitoreskni povijesni lokaliteti čine ovaj park jednom od najposjećenijih turističkih destinacija na jezeru Garda!


Program izleta: 

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu.  Ugodno putovanje u smjeru Italije i jezera Garda uz kraća zaustavljanja tijekom putovanja. Dolazak u mjesto Valeggio sul Municio u kojemu se nalazi drugi najljepši park cvijeća u Europi, PARK CVIJEĆA SIGURTÀ. Vrtovi parka Sigurtà prirodni su raj koji se prostire na površini od 600 000 metara četvornih. 


Iako postoji još od 15. stoljeća, svoj današnji izgled park je dobio zahvaljujući velikoj ljubavi prema bilju obitelji Sigurtà, u čijem je on vlasništvu i danas. Po dolasku u park, slobodno vrijeme za njegov obilazak i razgled (doplata). Iako se može razgledati na nekoliko načina (najam golf-automobila, vlakićem ili biciklom) predlažemo onaj najbolji, a to je šetnja kroz njega! U dogovoreno vrijeme polazak prema jezeru Garda. 


Dolazak u SIRMIONE, najromantičnije mjesto na obali jezera, smješteno na izduženom poluotoku. 


Šetnja do dvorca Scaliger, koji dominira samim ulazom u grad, te dalje do vile iz rimskog doba nazvane “Katulova špilja”. Slobodno vrijeme za osobne programe, kupovinu suvenira ili kušanje vrhunskog sirmionskog sladoleda! U 17:30 sati polazak prema Zagrebu. Uz kraće pauze radi odmora dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.