Proljetni vikend na Krku! 2 polupansiona za dvoje u Hotelu Jadran 3*, korištenje fitnessa, gratis pizza za dvoje u pizzeriji Bukaleta, već od 899 kuna! Boravak djeteta do 7 godina GRATIS!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Jadran*** se nalazi na prelijepom otoku Krku, na sjevernom dijelu Jadrana, smješten na samoj obali mora i udaljen tek 200 m od centra Njivica!

Hotel je kategoriziran s 3 zvjezdice i raspolaže s 223 moderno opremljene sobe, s pogledom na more ili park stranu. Zbog povoljnog zemljopisnog položaja hotel Jadran je idealan za sve koji traže kvalitetan hotelski smještaj na Krku.

U neposrednoj blizini hotela mogu se pronaći široke šljunčane i kamene plaže, prekrasna šuma i izuzetno čisto more, čija je kakvoća prema najvišim standardima nagrađena plavom zastavom, na koju smo izuzetno ponosni. 

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija prije kupnje kupona; broj za rezervaciju termina je: 051 847 795, 051 846 720  ili na mail: ivan.lukaric@njiviceresort.hr, te rezervacija ODMAH po primitku kupona (poslati i kôd i id kupona).