Neodoljiva ponuda samo za muškarce!!! Švedska masaža 60 min, korištenje SPA zone sauna i relax rooma 3 h, 4 x Jack Daniels u ANDIAMO EXCLUSIVE SPA u Novoj Galeriji za samo 399kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dragi momci napokon nešto samo za Vas!!! Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom - našim rukama! Dođite u ANDIAMO EXCLUSIVE SPA u Novoj Galeriji i uživajte u masaži cijelog tijela!

Ponuda uključuje: ANDIAMO EXCLUSIVE SPA - Nova Galerija - neodoljiva ponuda samo za muškarce za 399 kn! Cijena uključuje: švedsku masažu u trajanju od 60 min, korištenje SPA zone sauna i relax rooma u trajanju 3 h, 4 x Jack Daniels. 

Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom - našim rukama! Dođite u  ANDIAMO EXCLUSIVE SPA u Novoj Galeriji i uživajte u masaži cijelog tijela!

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.