[Pula] Smršavite bez pola muke! Vaše Crno Jaje i Kozmetički Studio Nuša nude Vam BLIC paket od 2 tretmana mršavljenja koji ubija višak neželjenih centimetara za samo 169 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se koristi u 1 dolasku! Svaka osoba može kupiti 3 kupona za sebe i neograničeno na poklon. Kupon vrijedi do 25.06.'17.!

Kavitacija je bezopasna, bezbolna metoda redukcije lokaliziranih masnih naslaga kojom se smanjuje obujam. Ovo je hit tretman u njezi tijela koji daje odlične rezultate kod celulita i lokaliziranih masnih nakupina (trbuh, bedra, ruke).
Na dan tretmana i sutradan potrebno je popiti dvije litre vode ili biljnog čaja. Poželjno je uzimanje preparata artičoke koji pospješuje čišćenje jetre.

Ponuda se koristi u 1 dolasku. 

Radno vrijeme: svaki dan od 8-20h, subota 8-14h.

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti! 

Već sa nekoliko tretmana može se u obujmu izgubiti 1 konfekcijski broj.Nakon nekoliko godina rada s kavitacijom može se reći da smo uistinu postigli efekt liposukcije kod svih osoba koje su se pridržavale naših uputa. RADIOFREKVENCIJA TIJELA  - Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože