[ROVINJ] Uživajte ovog proljeća na moru i smjestite se 3 dana u Hotelu Vila Lili uz 2 noćenja u sobi za 2 osobe s uključenim doručkom za samo 739 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati! Djeca do 4 godine GRATIS! Besplatan parking samo 100 m od hotela!!! Kupon vrijedi isključivo do 19.05.17.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi + doručak, sve za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatan WI-FI, besplatan parking 100 m od hotela.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na br.tel.: 052 840 940 ili 091 684 0943.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail vila-lili@pu.t-com.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Hotel „Vila Lili“ Vaš je najbolji odabir u Rovinju.


U rezidencijskoj četvrti a blizu mora i ostalih hotela smjestio se i naš mali hotel. 17 soba i 3 hotelska apartmana su upravo ono što ste željeli za svoj odmor i Vašu obitelj, ali i kućnog ljubimca.

Dnevni bar radi cijeli dan za Vas, a istarska vina će Vas oduševiti. Trebate ih samo otkriti. Uostalom probat ćete i naše kolače kad se vratite s kupanja ili šetnji.

Navečer možete promatrati nebo, zvijezde i planete iznad Hrvatske jer na mansardi su dva dobra teleskopa.Mi smo mali tim koji će slušati Vaše želje i planove. Naše palme obavijene cvijetom jasmina će Vas pozdraviti pri dolasku, a kaktusi će procvasti na jedan dan.


Ne nudimo samo „doručak“ nego i pravi užitak mirisa i okusa koje daje crvena istarska zemlja, ali i more. Fileti inćuna i sardina s najboljim djevičanskim maslinovim uljem, kruh i sir s maslinama, a tek pekmezi i džemovi spravljeni u našoj kuhinji …

Sobe su sve različite, a odišu šarmom domaćina. Kreveti su kao stvoreni za dobar san a jastuci antialergijski. Kad otvorite ujutro prozor Vaše sobe, sunce će Vas pomilovati po licu a miris mora, lavande i ružmarina zaželit će Vam DOBRO JUTRO.

Doručak će Vas čekati do kasnih jutarnjih sati. Ne zaboravite: ako niste kupač i šetnje „na noge“ ili biciklom uz more su predivne.


Navečer čeka Vas dobra KNJIGA u našoj biblioteci.

OPUSTITE SE I UŽIVAJTE!!! :)