[VARAŽDIN - MRŠAVLJENJE] 15 vrhunskih i provjerenih tretmana mršavljenja i preoblikovanja tijela u Touch Studiu za samo 559 kuna! GRATIS - radiofrekvencija lica i 10 min. turbo solarija!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje paket od 15 tretmana mršavljenja i preoblikovanja tijela + gratis radiofrekvenciju lica u trajanu od 30 min. +10 min. sunčanja u turbo solariju!

TERMO DEKA je tretman za mršavljenje kojim se pomoću topline zagrijava tijelo i potiče znojenje, a na taj način toksini izlaze iz tijela i tope se suvišni kilogrami i uklanja celulit. Ovaj tretman potiče otvaranje pora kože i izbacivanje toksina, topi celulit i pojačava mikrocirkulaciju. 


VAKUM - Vakumska terapija je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. To je aparativna masaza protiv celulita koja djeluje na principu uvlacenja problematicnog dijela tijela i masira. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.


RADIOFREKVENCIJA TIJELA  - Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože.