[SPLIT] POBIJEDIMO ZAJEDNO MASNE NASLAGE I SKINIMO CELULIT!!! 12 učinkovitih tretmana - 4 kavitacije, 4 vakumske limfne drenaže i 4 anticelulitne masaže u Salonu Body Balance za samo 389 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smršavjeti bez puno muke? I to je moguće s današnjim paketom tretmana salona BODY BALANCE! Osim što će Vam ovi tretmani pomoći da skinete kilograme, oni će snažno djelovati i za smanjivanje celulita! Pa, krenimo na posao!

Kavitacija je neinvazivna terapija za uklanjanje masnih naslaga i celulita

Anticelulitna masaža spada u najdjelotvornije metoda borbe protiv celulita

Limfnom drenažom uklanjaju se toksične i štetne tvari iz organizma i razgrađuje se celulit


Kavitacija je neinvazivna i bezbolna terapija bazirana na ultrazvuku koja omogućuje brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje lokalnih masnih naslaga, celulita i oblikovanje tijela. Ona razbija masne naslage u potkožnom tkivu što direktno smanjuje obujam tretiranog dijela tijela


Anticelulitna masaža je jedna od najdjelotvornijih metoda borbe protiv celulita. Ona postupno uklanja neželjeni izgled narančine kore putem rastresanja kože i potkožnog tkiva te pojačavanjem cirkulacije.


Limfna drenaža je tretman kojim se uklanja višak nakupljene limfne tekućine i potiče normalizacija cirkulacije limfnog sustava. Na taj način, limfna drenaže pomaže tijelu ukloniti toksične i štetne tvari iz organizma, čime se razgrađuje i celulit!